Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la 47 de ani. Mesajul transmis fanilor

Hotnews Hotnews,
 Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la 47 de ani. Mesajul transmis fanilor

Actrita americana Cameron Diaz si sotul acesteia, muzicianul Benji Madden, au anuntat vineri ca au devenit parintii unei fetite, care a primit numele de Raddix, informeaza CBSNews. com. continuă pe Hotnews

Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la 47 de ani

Actrita americana Cameron Diaz si sotul acesteia, muzicianul Benji Madden, au anuntat vineri ca au devenit parintii unei fetite, care a primit numele de Raddix.

BOMBA iN SHOWBIZ! CELEBRA ACTRITA a devenit mama pentru prima data la varsta de 47 de ani

Celebra avtrita Cameron Diaz a devenit mama pentru prima data la varsta de 47 de ani, potrivit unui anunt publicat pe retelele de socializare.

Rapoartele CIA, ultimele clipe ale lui Nicolae Ceausescu si cand a fost mentionat pentru prima data Ion Iliescu

La mai bine de 30 de ani de la momentul Revolutiei decembriste, in presa internationala si nu numai, au aparut documente desecretizate ale CIA, in care se vorbeste, pe larg, despre ceea ce se intampla in Romania lui Nicolae Ceausescu din acel moment. Rapoartele CIA, ultimele clipe ale lui Nicolae Ceausescu si cand a fost .

Veste neasteptata in showbiz. Vedeta a devenit pentru prima oara mama, la 47 de ani

Veste neasteptata. A devenit mama pentru prima oara, la 47 de ani! Partenerul de viata este mai tanar decat ea cu 7 ani. Despre cine este vorba? Vedeta a devenit pentru prima oara mama, la 47 de ani Actrita americana Cameron Diaz a devenit mama pentru prima oara, la 47 de ani. Informatia este vizibila .

Actrita Cameron Diaz si muzicianul Benji Madden au anuntat ca au devenit parinti

Noul an vine cu bucurie pentru cuplul format din actrita Cameron Diaz si muzicianul Benji Madden. Cei doi au anuntat ca au devenit parintii unei fetite.

Cale deschisa pentru prima coalitie de guvernare Verzi-conservatori in Austria

Verzii din Austria au votat sambata in favoarea intrarii la guvernare alaturi de Partidul Popular OeVP), deschizand drumul pentru prima astfel de coalitie la nivel national, scrie Agerpres, citand dpa. Votul din cadrul partidului era ultimul obstacol pentru formarea primei coalitii de guvernare Verzi-conservatori din Austria.

HOROSCOP indian pentru prima saptamana din ANUL NOU. La ce esti favorizat de zeitati?

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 5 ianuarie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )