Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un camin pentru persoane varstnice din Galati, afectat de coronavirus. Doi batrani si doi angajati, depistati pozitiv

Antena3 Antena3,
Un camin pentru persoane varstnice din Galati, afectat de coronavirus. Doi batrani si doi angajati, depistati pozitiv

Patru persoane dintr-un camin de batrani din Galati au fost confirmate cu COVID-19. continuă pe Antena3

Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

Doi batrani si doi angajati ai Caminului pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon din Galati au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Primarul din Galati a precizat ca acum toate celelalte persoane de.

Veste proasta pentru persoanele varstnice. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare la domiciliu

Starea de urgenta se preconizeaza a se prelungi, iar cei mai afectati sunt batranii. Cat vor trebui sa mai suporte acestia izolarea la domiciliu? Veste trista pentru varstinci. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare? Izolarea la domiciliu tine in loc vietile oamenilor, trage in jos multe afaceri si ii obliga pe cei mai multi .

AGENTIILE DE PRESA: Trasurile din Viena livreaza preparate culinare pentru persoanele varstnice

Trasurile care obisnuiau sa transporte turisti in Viena, una dintre atractiile capitalei austriece, ale carei strazi pavate sunt in prezent aproape goale, au fost transformate provizoriu intr-un serviciu care livreaza alimente si preparate culinare pentru persoanele varstnice, informeaza AFP joi.

Intervalul orar de iesire pentru persoanele varstnice ar putea fi modificat

Secretarul de stat in ministerul de Interne Bogdan Despescu a declarat, sambata, ca este posibila modificarea intervalului orar in care varstnicii sa poata iesi din case. Despescu a precizat ca la nivelul Comitetului pentru Situatii de Urgenta urmeaza sa sa fie discutata situatia generata de aglomeratia din piete. in week-end se formeaza cozi la pietele agroalimentare si supermarketuri in special intre orele 11. 00 si 13. 00 cand au ies pensionarii la cumparaturi.

Gabriela Firea, proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus

Gabriela Firea, impreuna cu Consiliul general al Primariei Capitalei au votat un proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus. Micutii vor sta in medii prietenoase, unde li se va asigura educatia, dar si perioade de relaxare, asistenta sociala si medicala, si, fireste, hrana zilnica.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 17.000 de teste rapide COVID-19 pentru angajatii si medicii din spitalele din administrare De ce nu le recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze 17. 000 de teste rapide antigen) pentru testarea personalului din cadrul serviciilor de utilitate publica companiilor municipale, a structurilor de interes public local aflate in subordinea Consiliul General al Municipiului Bucuresti, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, precum si personalului din cadrul unitatilor sanitare aflate in subordinea Consiliului General, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de maine a Consiliului General. Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat miercuri ca nu recomanda folosirea acestor teste rapide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )