Libnet.ro
UNICEF

06:30

Campania electorala din SUA devine din ce in ce mai periculoasa. O biserica a comunitatii afroamericane a fost incendiata si vandalizata cu mesajul Votati Trump

România Liberă România Liberă,
Campania electorala din SUA devine din ce in ce mai periculoasa. O biserica a comunitatii afroamericane a fost incendiata si vandalizata cu mesajul Votati Trump

Cu doar o saptamana inainte de alegerile prezidentiale din SUA, tensiunile rasiale au explodat pe continentul american. O biserica a comunitatii baptiste afroamericane a fost incendiata si vandalizata cu mesajul Votati Trump!. continuă pe România Liberă

Sondaj: Hillary Clinton este cu numai 1 la suta inaintea lui Trump in campania electorala din SUA

Solidaritatea tot mai mare a republicanilor fata de Donald Trump l-a ajutat pe acesta sa se apropie la o diferenta de doar un punct procentual fata de adversara lui din Partidul Democrat, Hillary Clinton, estimeaza un sondaj Washington Post / ABC News.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

Operatiunea Panseluta revine odata cu campania electorala: Zeci de muncitori trimisi pe bulevardele Capitalei pentru a planta flori (VIDEO)

Se apropie alegerile asa ca autoritatile au inceput deja sa arunce cu banii pentru a strange cat mai multe voturi. in Capitala, zeci de angajati ai primariei planteaza panselute pe.

Rezultate alegeri Republica Moldova. Igor Dodon pierde la limita victoria, iar lupta intre Est si Vest devine mai incinsa

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale din primul tur, desi socialistul era foarte aproape de victorie.

Soarta alegerilor din SUA s-ar putea schimba: Huma Abedin vice-presedintele de campanie al lui Hillary Clinton, personajul cheie din scandalul politic american

FBI a obtinut un mandat de perchezitie pentru mailurile lui Hillary Clinton si, mai nou, si pentru emailurile gasite pe calculatorul Humei Abedin, vice-presedinta a campaniei electorale a candidatei din partea.

Bun venit in Statul Islamic din Germania!: Un videoclip realizat de o agentie de publicitate din SUA starneste controverse in statul european (VIDEO)

O agentie de publicitate din SUA, afiliata republicanilor a provocat un val de controverse in Germania dupa ce a realizat un videoclip cu titlul Bun venit in Statul Islamic din Germania! Rezervati.

Barack Obama nu considera ca directorul FBI doreste influentarea alegerilor prezidentiale din SUA: Este un om integru

Presedintele SUA, Barack Obama considera ca James Comey, seful Biroului Federal de Investigatii este un om integru si nu doreste influentarea alegerilor prezidentiale prin investigatia care o priveste pe.

Alegerile prezidentiale din SUA: Donald Trump creste in sondaje, dupa ce FBI a anuntat ca va redeschide ancheta e-mailurilor trimise de Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a crescut in preferintele alegatorilor, pentru prima data in ultimele sase luni. Astfel, in contextul noii anchete demarate de FBI privind emailurile trimise de candidata democrata Hillary Clinton de pe adrese private.

Motivul din spatele celui mai faimos act de auto-mutilare din istoria artei: Ce l-a determinat pe pictorul Vincent van Gogh sa isi taie o ureche

Vincent van Gogh a ramas in istoria artei, nu doar prin operele sale de o valoare uriasa, dar si printr-un faimos act de auto-mutilare ce a strans polemici si numeroase teorii despre motivatia din.

Eurocrimes: Peste 11.500 de conationali in inchisorile din Europa. Cei mai multi cetateni europeni arestati in UE sunt romani

Daca e sa luam in considerare si restul lumii, Romania se afla pe locul al doilea intre tarile cu cei mai multi cetateni inchisi in UE, dupa Maroc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )