Libnet.ro
UNICEF

15:00

Campania Mi-e rusine cu premierul meu ajunge si in Romania. Victor Ponta: Putem sa o platim din maririle de indemnizatii la demnitari(VIDEO)

B1 B1,
Campania Mi-e rusine cu premierul meu ajunge si in Romania. Victor Ponta: Putem sa o platim din maririle de indemnizatii la demnitari(VIDEO)

Modelul ceh de campanie impotriva premierului prinde contur si in Romania. insa deocamdata doar pe internet. Actorii Oana Pellea si Marius Vizante au dat startul unei campanii mi-e rusine cu premierul meu pe. continuă pe B1

Campanie inedita n Cehia: O suta de panouri cu mesajul Mi-e rusine cu premierul meu

O suta de panouri publicitare cu portrete ale unor diverse persoane, cu numele acestora si inscriptia Mi-e rusine cu premierul meu au aparut pe strazile din Cehia. Initiativa il vizeaza pe premierul Andrej Babis, implicat in mai multe scandaluri si afaceri controversate.

Campanie inedita intr-o tara din UE: imi este rusine de premierul meu

O suta de panouri publicitare imense, cu portrete ale unor oameni, numele lor si mesajulimi este rusine de premierul meu,au aparut pe strazile dinCehia.

Campanie inedita pe 100 de panouri publicitare: Mi-e rusine cu premierul meu

O suta de panouri publicitate cu portrete ale unor diverse persoane, cu numele acestora si inscriptia Mi-e rusine cu premierul meu au aparut pe strazile din Cehia in urma cu cateva zile, fiind vorba de o initiativa publicitara prin care.

Campanie inedita intr-un stat UE: imi e rusine de premierul meu (FOTO)

Pe strazile din Cehia au aparut circa 100 de panouri uriase pe care apar chipurile unor oameni, numele lor si mesajul imi e rusine de premierul meu. Nivelul de rusine este atat de ridicat.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )