Libnet.ro
UNICEF

08:15

CAMPANIA REDUCERILOR CONTINUA! PRETURI TOT MAI MICI!

B1 B1,
CAMPANIA REDUCERILOR CONTINUA! PRETURI TOT MAI MICI!

Cel mai important magazin in domeniul ceasurilor isi continua campania reducerilor. Caut Ceas. ro va pune la dispozitie peste 4. 000 produse de la brand-uri de top, precum: Casio, Tissot, Citizen, Swiss. continuă pe B1

Nu vreau taxe si impozite mai mici |OPINIE

Una din temele centrale ale acestei campanii electorale este scaderea taxelor si impozitelor. De fapt, este una din temele oricarei campanii. Acum patru ani, Robert Negoita promitea taxe zero pentru gunoi. Acum, Liviu Dragnea taie, mai ceva ca Fat Frumos, 102 dintr-o lovitura. O asa eficienta nu si-au imaginat nici autorii populari ai basmelor. Proletcultistii nascocisera insa termenul de stahanovist, de muncitor care darama orice bariere de productie. Stahanovistul reducerii de taxe, asa l-am putea numi pe Liviu Dragnea. Ni se promit taxe si impozite mai mici sau zero pentru cam orice ne-ar putea trece prin minte.

Mitinguri anti-Trump cu tot mai putini participanti. Circa 1000 de persoane s-au adunat la un protest in New York

Mai multe sute de protestatari s-au adunat sambata in cartierul Queens din New York si au mers pana in Manhattan pentru a protesta impotriva alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte, scrie Newsday.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )