Libnet.ro
UNICEF

10:31

Campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta: Macron pierde din avantajul in sondaje

Hotnews Hotnews,
 Campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta: Macron pierde din avantajul in sondaje

Doua dintre cele mai recente sondaje de opinie inaintea alegerilor prezidentiale din Franta arata ca Emmanuel Macron se afla la egalitate cu Francois Fillon, relateaza Reuters. Un al treilea sondaj il coteaza pe candidatul de centru chiar mai slab decat pe fostul premier conservator, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru Marine Le Pen cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale din Franta: Sefa sa de cabinet si bodyguardul au fost retinuti in dosarul angajarilor fictive cu bani europeni

Marine Le Pen, cotata prima sondaje pentru turul 1 al alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 23 aprilie, este implicata intr-un scandal urias in Franta. De altfel, doi dintre cei mai apropriati.

Franta: Doua persoane apropiate sefei Frontului National, Marine Le Pen, retinute in scandalul angajarilor fictive

Bodyguardul candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, si sefa de cabinet a acesteia au fost plasati miercuri in detentie provizorie in ancheta privind presupusa utilizare abuziva de fonduri ale legislativului european pentru plata unor asistenti parlamentari, a transmis AFP, citand surse apropiate anchetei.

VIDEO Proteste impotriva politicienilor corupti la Paris si in mai multe orase din Franta

Francezii au iesit duminica in strada la Paris si in mai multe orase din tara, pentru a denunta coruptia alesilor, relateaza Le Monde. Potrivit publicatiei citate, sute de oameni s-au adunat in cursul dupa-amiezii in Place de la Republique din capitala franceza, dintre mesajele scandate sau afisate de acestia remarcandu-se: Parisul cere abolirea privilegiilor, Stop coruptiei si impunitatii politicienilor, Un pic de etica in politica noastra.

VIDEO Proteste impotriva coruptiei alesilor la Paris si in mai multe orase din Franta: 2.000 de persoane au manifestat in capitala franceza

Francezii au iesit duminica in strada la Paris si in mai multe orase din tara, pentru a denunta coruptia alesilor, relateaza Le Monde. Potrivit presei franceze, aproape 2. 000 de oameni s-au adunat in cursul dupa-amiezii in Place de la Republique din capitala franceza, dintre mesajele scandate sau afisate de acestia remarcandu-se: Parisul cere abolirea privilegiilor, Stop coruptiei si impunitatii politicienilor, Un pic de etica in politica noastra.

Probleme pentru Facebook: Utilizatorii din toata lumea au probleme cu newsfeed-ul (FOTO)

Facebook, probleme majore de afisare miercuri dimineata. Utilizatorii din toata lumea au anuntat probleme si erori in afisarea newsfeed-ului. in mai putin de 30 de minute, utilizatorii retelei.

Probleme mari la YouTube: Platforma de continut video a fost inaccesibila pentru mare parte din utilizatorii din Europa (FOTO)

Platforma online de continut video YouTube are parte de mari probleme in Europa, marti. Site-ul aceteia a picat in jurul orei 4 ora Romaniei), conform DownDetector. Numerosi utilizatori din Europ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )