Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campionatul Mondial de handbal: Romania s-a jucat cu focul in meciul cu Angola, dar a obtinut a patra victorie!

Adevărul Adevărul,
Campionatul Mondial de handbal: Romania s-a jucat cu focul in meciul cu Angola, dar a obtinut a patra victorie!

Nationala de handbal a Romaniei a castigat meciul cu Angola, scor 27-24, al patrulea joc din Grupa A al tricolorelor. continuă pe Adevărul

Victorie dramatica a Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin, impotriva Spaniei. Romania este calificata in optimile de finala

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE TEXT. A fost meciul grupei. Romania a reusit o victorie dramatica in meciul cu Spania, scor final 19-17. Echipa nationala a ajuns astfel sa se califice.

ROMANIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal feminin

ROMANIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Spaniolul Ambros Martin, selectionerul echipei Romaniei, a declarat ca niciuna dintre formatii nu trebuia sa piarda in meciul de marti,.

ROMANIA-SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Campionatul Mondial de Handbal feminin TELEKOM SPORT. Meci greu pentru tricolore

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut a doua sa victorie in Grupa A a Campionatului Mondial din Germania, 31-28 14-14) cu Slovenia, duminica,.

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal din Germania

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, s-a declarat foarte multumit de cele doua victorii obtinute de nationala feminina a.

Victorie dramatica a Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin impotriva Spaniei. Romania este calificata in optimile de finala

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Miercuri, in etapa a treia a Campionatului Mondial de handbal feminin, Romania va infrunta echipa.

Romania sta cu ochii pe televizor diseara: Neagu si colegele ei dau primul mare examen de la Campionatul Mondial

Campionatul Mondial programeaza, diseara ora 21. 30, Telekom Sport), derby-ul grupei A. Cu cate doua victorii pana acum, Spania si Romania se lupta pentru locul 1 si un meci cat mai usor in optimi.

Romania sta cu ochii pe televizor diseara: Neagu si colegele ei dau primul mare examen la Campionatul Mondial

Campionatul Mondial programeaza, diseara ora 21. 30, Telekom Sport), derby-ul grupei A. Cu cate doua victorii pana acum, Spania si Romania se lupta pentru locul 1 si un meci cat mai usor in optimi.

VIDEO Momente de groaza in meciul de handbal dintre Romania si Spania. Clipele in care ne-am tinut respiratia

Romania a castigat meciul cu Spania din runda a treia de la Campionatul Mondial, insa fetele noastre si telespectatorii au avut cateva momente in care au stat cu sufletul la gura.

CM Handbal (f): Romania vs Spania (de la 21:30)/ Primul hop cu adevarat important

Dupa doua meciuri de incalzire, nationala de handbal feminin a Romaniei sustine prima partida cu adevarat dificila de la Campionatul Mondial, fetele lui Martin Ambros urmand sa intalneasca artagoasa echipa a Spaniei. Meciul din Trier Arena va incepe la ora 21:30, urmand sa fie in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Fete cu care ne mandrim: nationala de handbal feminin face parte dintr-un club select la Campionatul Mondial

Romania e singura echipa care a fost prezenta la toate editiile Mondialului, 23 la numar. Iar la turneul din acest an, Neagu si colegele ei au atins perfectiunea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )