Libnet.ro
UNICEF

20:45

Si Canada incepe luni campania de vaccinare impotriva Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Si Canada incepe luni campania de vaccinare impotriva Covid-19

Canada devine al treilea stat, dupa Marea Britanie si SUA, care anunta inceperea campaniei de vaccinare impotriva noului coronavirus, dupa ce o parte din prima transa de 30. 000 de vaccinuri PfizerBioNTech a sosit in cursul weekend-ului, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

A inceput campania de vaccinare impotriva COVID-19 in SUA. Oficiali de la Casa Alba printre primii care vor fi vaccinati, nu si Trump

Campania de vaccinare impotriva noului coronavirus a inceput, luni, in Statele Unite ale Americii, la o saptamana dupa ce britanicii au efectuat primele vaccinuri. Reprezentantii armatei americane spun ca toate centrele de vaccinare din tara vor primi dozele pana la inceputul saptamanii viitoare. Directorul Agentiei pentru Medicamente si Alimentatie FDA) ar fi fost amenintat chiar cu demiterea daca nu da unda verde imunizarii in masa.

Canada a dat startul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19

O infirmiera din Toronto si o octogenara din Quebec au devenit luni primele persoane vaccinate impot.

Canada a inceput campania de vaccinare anti-COVID

O infirmiera din Toronto si o octogenara din Quebec au fostprimele persoane vaccinate impotriva COVID-19 in Canada. Luni a inceput campaniade vaccinare anti-COVID in toata tara, potrivit France.

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva Covid-19 (oficial)

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva Covid-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza Agerpres citand AFP. Statele Unite au aprobat vaccinul anti-coronavirus al Pfizer. Administrarea acestuia va incepe zilele urmatoare.

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva COVID-19

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva COVID-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza AFP si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )