Libnet.ro
UNICEF

20:15

UE si Canada au semnat duminica Acordul CETA, dupa negocieri care au durat sapte ani

România Liberă România Liberă,
UE si Canada au semnat duminica Acordul CETA, dupa negocieri care au durat sapte ani

Uniunea Europeana si Canada au semnat duminica, la Bruxelles, Acordul Economic si Comercial Cuprinzator CETA), a carui semnare a intarziat cu trei zile din cauza unor aprinse dezacorduri interne in Belgia. continuă pe România Liberă

UE si Canada au semnat acordul de liber schimb

Uniunea Europeana si Canada au semnat duminica acordul comercial dupa saptamani de incertitudini din cauza opozitiei unei regiuni belgiene, transmite Reuters.

Pas important pentru ca romanii sa calatoreasca fara vize in Canada: Autoritatile belgiene au ajuns la un consens cu privire la acordul CETA

Autoritatile belgiene au ajuns joi la un consens cu privire la acordul comercial care ar trebui semnat intre Uniunea Europeana si Canada, potrivit lalibre. be. Informatia a fost confirmata de premierul.

UE si Canada au semnat acordul istoric de liber-schimb CETA

Uniunea Europeana si Canada au semnat duminica, la ora locala 14 15 ora Romaniei), la Bruxelles acordul istoric de liber-schimb, CETA.

UE si Canada vor semna acordul de liber schimb (CETA) maine

ACTUALIZARE 12:18 Uniunea Europeana si Canada vor organiza maine un summit pentru a semna acordul de liber schimb CETA), a anuntat ieri presedintele Consiliului European Donald Tusk, dupa ce Belgia a ajuns la un acord cu guvernele sale regionale, transmite Hotnews.

Duminica este programat summit-ul UE - Canada pentru semnarea acordului CETA. O consecinta ar fi renuntarea la sistemul de vize pentru Canada

Reuniunea la varf pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA) va avea loc duminica, a anuntat vineri seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )