Libnet.ro
UNICEF

23:30

Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

B1 B1,
Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

Trei politisti au fost ucisi miercuri seara, iar alti doi au fost raniti, in urma unui atac armat, la Moncton, o provincie in estul Canadei. O a treia persoana a fost ranita si spitalizata. Un barbat de 24. continuă pe B1

VIDEO! Canada. Trei politisti ucisi de un atacator inarmat, autorul este cautat

Trei politisti au fost impuscati mortal intr-o localitate canadiana din estul tarii iar alti doi au fost raniti, informeaza miercuri politia canadiana, precizand ca autorul, inarmat cu o arma.

Atac armat in Canada: Trei politisti, omorati, iar alti doi, raniti

Trei politisti au fost impuscati, miercuri seara, de un barbat inarmat, in varsta de 24 de ani, iar alti doi au fost raniti, la Moncton, principalul oras din New Brunswick, o provincie in estul Canadei, a anuntat politia federala, relateaza AFP, conform Mediafax.

Trei militari ucraineni, raniti intr-un asalt al militantilor prorusi. Oficialii din Ucraina solicita sprijin din partea Occidentului

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt la care au participat aproximativ 300 de militanti prorusi, la Luhansk. Separatistii au folosit arme automate, mortiere si lansatoare de rachete, spun.

Trei militari, raniti intr-un asalt al prorusilor, la Lugansk

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt cu armament greu, marti noapte, la Lugansk, in estul tarii, au anuntat autoritatile ucrainene, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Cel putin patru morti si zeci de raniti intr-o furtuna de nisip produsa la Teheran

Cel putin patru oameni au murit, iar alti cateva zeci au fost raniti intr-o furtuna de nisip fara precedent care a avut loc luni dupa-amiaza la Teheran .

Accident grav la Iasi: Doi raniti, dupa ce o masina a cazut in gol, intr-un pasaj subteran in lucru

Doua persoane au fost ranite grav, marti, la iasi, dupa c autoutilitara in care se aflau a cazut in gol aproximativ zece metri, intr-un pasaj subteran aflat in lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )