Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 al Capitalei

B1 B1,
Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 al Capitalei

Un canadian in varsta de 22 ani, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politisti dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 al Capitalei. continuă pe B1

Un canadian a fost retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3

Un canadian de 22 de ani, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politistii bucuresteni dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 si a.

Canadian de 22 de ani, retinut dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Capitala

Un tanar de 22 de ani, de origine canadiana, deghizat cu cicatrici create artificial si mai multe randuri de haine, a fost prins de politistii din Capitala dupa ce a furat un inel cu diamante dintr-un magazin din Sectorul 3 si a incercat sa fuga agresand agentii de paza.

CLIPE DE COSMAR pentru Cristina Spatar! Sotul vedetei, Alin Ionescu a fost retinut pentru 24 de ore!

Cantareata RB Cristina Spatar trece printre cele mai negre momente din viata ei. Sotul cantaretei, Alin Ionescu, a fost retinut.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru si patronul firmei de paza si securitate care ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro ar fi fost retinut in aceasta noapte, iar astazi va fi adus la tribunal cu propunere de arestare preventiva, transmit sursele de presa.

Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut in luni noapte pentru 24 de ore, fiind acuzat intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV.

Mexic. 22 de politisti au fost arestati dupa violentele din statul Guerrero

22 de agenti de politie locala au fost arestati dupa ce sase persoane si-au pierdut viata in statul mexican Guerrero. Persoane necunoscute inarmate si numerosi ofiteri ai fortelor de ordine au fost.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 12:05 Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti informeaza ca in urma audierilor efectuate in dosarul penal in care sunt cercetate mai multe persoane pentru savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala au fost puse sub inculpare Ionescu Alin si Aron Roxana, emitandu-se totodata si ordonante de retinere a acestora pentru 24 de ore.

Donetk: 10 persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze

Un numar de 10 persoane au fost ucise, iar alte noua au fost ranite, miercuri, dupa ce un maxi-taxi si o scoala din Donetk au fost vizate de obuze, a anuntat administratia regionala, citata de AFP. Patru.

Aeroportul Tegel din Berlin a fost inchis dupa descoperirea unei bombe

Traficul aerian a fost suspendat complet, pentru cel putin o ora, pe Aeroportul Tegel din Berlin. in acest timp, toate aterizarile si decolarile au fost oprite. Potrivit presei locale, cel putin 27 de curse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )