Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cancelarul Angela Merkel preconizeaza prelungirea restrictiilor pana in aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cancelarul Angela Merkel preconizeaza prelungirea restrictiilor pana in aprilie

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, le-a declarat parlamentarilor din partidul sau, Uniunea Crestin-Democrata CDU), ca se asteapta la prelungirea pana la inceputul lui aprilie a restrictiilor de circulatie impuse pentru combaterea epidemiei de coronavirus, scrie marti cotidianul Bild, preluat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: Peste 40.000 de decese cauzate de COVID-19 Cancelarul Angela Merkel: Urmeaza faza cea mai dificila

Duminica, Germania a depasit pragul de 40. 000 de decese cauzate de COVID-19, potrivit Institutului Robert Koch. in acest context, cancelarul Angela Merkel anunta ca faza cea mai dificila abia.

Germania ar putea ramane in lockdown complet pana la Paste, din cauza noii tulpini de coronavirus. Angela Merkel: Mai avem nevoie de 8 - 10 saptamani de masuri dure

Cancelarul german Angela Merkel este extrem de ingrijorata cu privire la raspandirea noii tulpini de coronavirus, ce a fost descoperita la finele anului trecut in Marea Britanie. in cadrul unor discutii interne.

Merkel: Carantina ar putea dura pana la inceputul lunii aprilie. Avertismentul cancelarului

Cancelarul Germaniei Angela Merkel le-a spus parlamentarilor partidului sau crestin-democrat ca se asteapta ca actuala carantina impusa pentru a controla raspandirea noului coronavirus sa ramana in vigoare pana la inceputul lunii aprilie, potrivit unor surse citate de cotidianul Bild.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )