Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cancelarul german Angela Merkel: Europa trebuie sa fie unita in fata provocarilor impuse de cele trei rivale la nivel global, China, Rusia si SUA

B1 B1,
Cancelarul german Angela Merkel: Europa trebuie sa fie unita in fata provocarilor impuse de cele trei rivale la nivel global, China, Rusia si SUA

Europa trebuie sa fie unita pentru a lua o pozitie ferma in fata provocarilor impuse de cele trei rivale la nivel global China, Rusia si SUA considera cancelarul german Angela Merkel, relateaza The. continuă pe B1

MERKEL: Europa trebuie sa fie unita in fata provocarilor impuse de China, Rusia si SUA

Europa trebuie sa fie unita pentru a lua o pozitie ferma in fata provocarilor impuse de cele trei rivale la nivel global - China, Rusia si SUA - considera cancelarul german, Angela Merkel.

Merkel afirma ca Europa trebuie sa fie unita in fata provocarilor impuse de China, Rusia si SUA

Europa trebuie sa fie unita pentru a lua o pozitie ferma in fata provocarilor impuse cele trei rivale la nivel global China, Rusia si SUA considera cancelarul german Angela Merkel, relateaza The Guardian.

O masina a intrat in avionul cancelarului german Angela Merkel: Aeronava tocmai aterizase

Avionul cu care cancelarul german Angela Merkel circula a fost lovit luni de o masina fara sofer, pe pe aeroportul din Dortmund. De vina pentru acest accident este conducatorul auto al furgonetei, care.

Reactia lui Emmanuel Macron, dupa ce Angela Merkel a recunoscut ca au o relatie conflictuala

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a asumat miercuri o confruntare fecunda cu cancelarul german Angela Merkel, dupa ce aceasta s-a referit intr-un interviu la diferente de abordare cu liderul de la Paris, re.

Macron isi asuma 'confruntarea fecunda' cu Merkel, 'pentru construirea unui compromis'

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a asumat miercuri o 'confruntare fecunda' cu cancelarul german Angela Merkel, dupa ce aceasta s-a referit intr-un interviu la diferente de abordare cu liderul de la Paris, relateaza AFP. Angela Merkel recunoaste ca confruntari cu Macron.

Cancelarul Germaniei recunoaste ca are o relatie conflictuala cu presedintele Frantei

Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut ca are o relatie conflictuala cu presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP preluata de Agepres. Desigur, avem o relatie conflictuala, a.

Angela Merkel recunoaste ca are o relatie conflictuala cu Macron

Angela Merkel recunoaste ca are o relatie conflictuala cu Emmanuel Macron, intr-un interviu publicat miercuri de cotidianul german Suddeutsche Zeitung, preluat de AFP.

UPDATE Angela Merkel recunoaste ca confruntari cu Macron

Angela Merkel recunoaste ca are confruntari cu Emmanuel Macron, intr-un interviu publicat miercuri de cotidianul german Suddeutsche Zeitung, preluat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )