Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cand are loc lansarea volumului Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez,de Gregory Rateau

Adevărul Adevărul,
Cand are loc lansarea volumului Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez,de Gregory Rateau

Luni, de la ora 19. 30, la Libraria Carturesti Verona Demisol Strada Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti), va avea loc lansarea volumului Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez, de Gregory Rateau, recent aparut la Editura Polirom, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. Traducerea simultana va fi sustinuta de Claudia Davidson-Novosivschei, iar lansarea va fi urmata de o sedinta de autografe. continuă pe Adevărul

FRAGMENT Amiralul Horthy, regentul Ungariei, de Catherine Horel. Cand are loc lansarea volumului

Istoricul francez Catherine Horel va veni in Romania cu prilejul lansarii volumului Amiralul Horthy, regentul Ungariei vineri, 11 octombrie, de la ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu si a colocviuluiConstruire lalliance. Les modalites de mise en ouvre de lengagement de la France dans lEurope mediane de lentre-deux-guerres 19171939). Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din cartea lui Horel.

Prognoza meteo ANM. Cand ar putea sa vina ninsorile in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru lunile octombrie si noiembrie. Meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cu cele mai mari valori in regiunile din vest si sud-vest. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in urmatoarea perioada. in aceste conditii, ninsorile ar putea veni mai tarziu decat .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )