Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cand are loc Neversea 2021. E oficial, anuntul de ultim moment

Playtech Playtech,
Cand are loc Neversea 2021. E oficial, anuntul de ultim moment

Noi detalii despre festivalul care e asteptat ca painea calda de romani si nu numai. Organizatorii Neversea au facut marele anunt. Cand va avea loc? Data declarata de primarul Constantei nu coincide cu cea a organizatorilor. Cand va avea loc Neversea 2021? Festivalul Neversea se va desfasura in anul 2021 intre 8 si 11 iulie, . continuă pe Playtech

Fanii au stabilit data desfasurarii Festivalului NEVERSEA 2021

Chiar daca la aceasta ora lumea se confrunta cu pandemia de COVID-19, organizatorii marilor festivaluri de muzica isu fac planuri pentru anul viitor. Astfel, fanii au stabilit data cand se va desfasura NEVERSEA 2021 pe plaja din Constanta.

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. E oficial, anuntul pe care nu-l astepta nimeni: va fi oribil

Pana pe data de 11 ianuarie, Ungaria va mentine restrictiile impuse impotriva raspandirii noului coronavirus, inclusiv interdictia de circulatie pe timp de noapte care va ramane in vigoare si in noaptea de Revelion. Ungaria prelungeste restrictiile Interdictia de circulatie pe timpul noptii, instituita la 11 noiembrie ramane in vigoare si in noaptea de Anul Nou.

NEVERSEA 2021 va avea loc intre 8-11 iulie

A patra editie a festivalului Neversea va avea loc in perioada 8-11 iulie 2021, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ce se intampla daca pui otet in vasul de toaleta. Schimbarea care are loc in doar cateva minute

Unul dintre cele mai tari trucuri inventate de gospodine este cel prezentat mai jos. O sa ramai surprins cand o sa vezi ce se intampla daca pui otet in vasul de toaleta. Schimbarea are loc in doar cateva minute, iar rezultatul este uimitor. De ce sa pui otet in vasul de toaleta Otetul este folosit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )