Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cand va avea loc a doua editie a Untold si cat costa un abonament. S-a lansat clipul cu cele mai tari momente din festival

Adevărul Adevărul,
Cand va avea loc a doua editie a Untold si cat costa un abonament. S-a lansat clipul cu cele mai tari momente din festival

Editia a doua Untold Festival va avea loc in 4-7 august 2016, la Cluj. Primele 5. 000 de bilete vor fi puse in vanzare vinerea acesta, de la ora 18. 00, dar acestea sunt doar pentru fanii care s-au inregistrat in prealabil pe site-ul festivalului. Pretul unui abonament este de 222 de lei, plus taxele puse de Eventim. continuă pe Adevărul

Cand va avea loc a doua editie a Festivalului Untold

A doua editie a Festivalului Untold va avea loc in perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca. Organizatorii au spus ca la eveniment, care va avea un buget de aproximativ cinci milioane de euro, sunt asteptate sa participe peste 300. 000 de persoane.

Cand va avea loc Black Friday 2015 si ce magazine vor participa

Cand este Black Friday 2015? Aceasta intrebare devine din ce in ce mai intalnita cu cat ne apropiem mai mult de luna noiembrie. Ne aflam in penultima saptamana din octombrie. Nu a mai ramas decat o luna pana la inceputul acelei perioade fascinante a anului in careromanul dovedeste ca, atunci cand vine vorba de reduceri, [] Cand va avea loc Black Friday 2015 si ce magazine vor participa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

A doua editie a Festivalului Untold va avea loc in perioada 4-7 august 2016, la Cluj

A doua editie a Festivalului Untold va avea loc in perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca, organizatorii spunand ca la eveniment, care va avea un buget de circa cinci milioane de euro, sunt asteptate sa participe peste 300. 000 de persoane, anunta Mediafax.

A doua editie a festivalului Untold va avea loc in perioada 4-7 august 2016

A doua editie a Festivalului Untold va avea loc in perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca, organizatorii spunand ca la eveniment, care va avea un buget de circa cinci milioane de euro, sunt asteptate sa participe peste 300. 000 de persoane.

Editia a doua UNTOLD Festival va avea loc in 4-7 august 2016

Editia a doua UNTOLD Festival va avea loc in 4-7 august 2016, iar biletele vor avea o politica de pret asemanatoare cu cea practicata in 2015, preturile crescand progresiv, pe masura ce se apropie festivalul sau sunt dezvaluiti artistii care formeaza line-up-ul, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Festivalul dedicat pianistei Clara Haskil, la a doua editie

Cea de a doua editie a Festivalului International Clara Haskil, dedicat genialei pianiste de origine romana, va debuta luni, 26 octombrie, la Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )