Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cand va avea loc intalnirea dintre Vladimir Putin si Donald Trump la Paris

Antena3 Antena3,
Cand va avea loc intalnirea dintre Vladimir Putin si Donald Trump la Paris

Vladimir Putin va avea un scurt dineu de lucru cu liderul SUA, Donald Trump, pe data de 11 noiembrie, la Paris. Summitul se va desfasura in Palatul elysee, sediul Presedintiei Frantei, a declarat. continuă pe Antena3

Trump si Putin se vor vedea pana la urma la Paris! Data la care va avea loc intalnirea SOC

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se vor intalni la Paris in cadrul unui scurt dineu de lucru, la Palatul Elysee, pe 11 noiembrie, a anuntat miercuri Yuri Ushakov, consilier.

Donald Trump probabil nu se va ntlni cu Vladimir Putin la Paris

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus luni ca probabil nu se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin la Paris, saptamana aceasta, in marja comemorarilor sfarsitului Primului Razboi Mondial pe 11 noiembrie, relateaza AFP.

Rusia ingheata pretul carburantilor, intr-o miscare de salvare a imaginii lui Vladimir Putin. Camionagiu: Toata tara te-a votat, iar tu nu poti opri scumpirile

Rusia a decis sa inghete pretul carburantilor, o problema sensibila din punct de vedere politic pentru alegatorii lui Vladimir Putin, care anterior i-au reprosat acestuia ca, desi l-au votat, nu este capabil sa opreasca scumpirile, scriu Bloomberg si Reuters.

CSM a amanat audierea Procurorului General. Cand va avea loc confruntarea Lazar - Toader

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a amanat cu o saptamana sedinta in care va analiza propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocarea lui Augustin Lazar din fu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )