Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cand au avut loc ultimele Funeralii Regale din tara noastra

Antena3 Antena3,
Cand au avut loc ultimele Funeralii Regale din tara noastra

Ultimele Funeralii Regale din tara noastra au avut loc la 24 iulie 1938, cand Regina Maria a fost condusa pe ultimul drum. La dorinta Regelui Mihai I, funeraliile Reginei Ana vor. continuă pe Antena3

Regina Ana a murit. Cand si unde va avea loc inmormantarea

Conform traditiei Funeraliilor Regale, corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles. Ultimele funeralii regale din tara noastra au avut loc la 24 iulie 1938, cand Regina Maria a fost condusa pe ultimul drum.

Francezii cer un pact cu islamul, a doua religie din tara. Premierul Manuel Valls, invitatie inedita pentru comunitatea musulmana

Comunitatea musulmana din Franta este invitata sa participe duminica la slujbe in bisericile de pe tot cuprinsul tarii, la cinci zile dupa ce doi jihadisti i-au taiat gatul unui preot intr-o.

Regina Ana a murit. Dorinta Regelui Mihai legata de funeraliile sotiei sale

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I. Ultimele Funeralii Regale din tara noastra au.

Explozie intr-o cazarma din Ucraina: Un emisar NATO printre cele trei persoane decedate

O explozie a avut loc intr-o cazarma din Ucraina in timp ce o racheta era descarcata dintr-un vehicul. Incidentul a dus la moartea a trei persoane, printre care si un emisar NATO, a anuntat grupul de ap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )