Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cand este prima emisiune din sezonul 9 Vocea Romaniei, la PRO TV. Pavel Bartos face dezvaluiri din culise

Playtech Playtech,
Cand este prima emisiune din sezonul 9 Vocea Romaniei, la PRO TV. Pavel Bartos face dezvaluiri din culise

Cea mai tare competitie a vocilor revine cu noi concurenti de elita si noi provocari. Juratul care i-a luat locul Andrei Maruta, Horia Brenciu, isi pregateste energia pentru un nou inceput la Vocea Romaniei? Cand va aparea pe micile ecrane prima emisiune? Prime emisiunea din sezonul 9 Vocea Romaniei Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes . continuă pe Playtech

Prima imagine cu juriul Vocea Romaniei in noua formula

A fost postata, in mediul online, prima imagine cu juriul show-ului difuzat de Pro TV, Vocea Romaniei, in noua formula, antrenorii din acest sezon fiind Horia Brenciu 46 de ani), Irina Rimes 27 de ani), Smiley 36 de ani) si Tudor Chirila 45 de ani).

Cand incepe noul sezon Vocea Romaniei si ce schimbari a anuntat Pro TV: O sa fiti surprinsi

Reprezentantii Pro TV au anuntat cand incepe noul sezon al show-ului Vocea Romaniei, cu Horia Brenciu antrenor, in locul Andrei.

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Esec pentru prima emisiune de obligatiuni germane pe 30 de ani

Germania a emis, miercuri, pentru prima data, obligatiuni guvernamentale cu maturitatea la 30 de ani si cu dobanzi negative, un eveniment istoric care s-a dovedit un esec deoarece prima economie europeana nu a reusit sa stranga sumele pe care le preconiza, informeaza AFP.

Europa Libera: Cat de real este scenariul norului radioactiv din Rusia deasupra Romaniei?

Dupa explozia din nordul Rusiei, care a implicat material nuclear, au aparut temeri ca dimensiunile reale ale accidentului sunt ascunse, asa cum s-a intamplat la Cernobil. Radiatiile din Europa sunt insa in limite naturale, iar un expert explica cel mai pesimist scenariu pentru Romania.

Istoricul Marius Oprea: Traian Basescu este Petrov. Nimic din ce a spus sau a mimat ca face, nu mai rezista

IstoriculMarius Opreareactioneaza la dezvaluirile despre colaborarea lui TraianBasescucu Securitatea. in Apuseni, unde am fost cu fiul meu, am reusit sa-mi stric parte din vacan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )