Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cand incepe US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam din acest an

Playtech Playtech,
Cand incepe US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam din acest an

Turneele ATP sunt cele la care joaca baietii, si turneele WTA de tenis sunt cele la care participa fetele. Turnee de Grand Slam sunt turneele cele mai puternice in care castigatorul primeste 2. 000 de puncte in clasamentul ATP. Exista 4 astfel de turnee Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open). Openul American este ultimul turneu . continuă pe Playtech

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Ministerul Educatiei a hotarat cand vor incepe cursurile anul acesta. Decizia va fi validata de Daniel Breaz

Structura anului scolar 2019-2020. Anul scolar 2019-202 va incepe pe 9 septembrie si nu cu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Dancila fostului ministru al.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. O noua rasturnare de situatie in privinta datei de incepe a anului scolar

Structura anului scolar 2019-2020. O noua rasturnare de situatie in cazul datei la care va incepe noul an scolar. Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut ca anul scolar sa inceapa.

Propunerea Vioricai Dancila, respinsa. Cand incepe anul scolar 2019 2020

Propunerea premierului Viorica Dancila de a incepe scoala pe 16 septembrie a fost respinsa. in cadrul comisiei care a avut astazi, la Ministerul Educatiei, la care au luat parte inspectori si reprezentanti ai parintilor, s-a decis data la care va incepe noul an scolar. inceperea scolii nu se amana cu o saptamana Scoala nu va .

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Decizie de ultima ora luata la Minister

Structura anului scolar 2019-2020. Scoala va incepe in acest an pe 9 septembrie si nu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Viorica Dancila fostului ministru al.

Cand incepe scoala. Ce s-a intamplat cu cererea lui Dancila de prelungire a vacantei de vara

Luni s-a decis data de la care va incepe scoala dupa ce Viorica Dancila i-a cerut saptamana trecuta fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor pana pe 16 septembrie.

Cand incepe scoala? Ministerul Educatiei anunta ca nu s-a luat inca o decizie privind data inceperii anului scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a precizat marti ca inca nu a fost luata o decizie cu privire la data inceperii anului scolar si ca discutiile cu partenerii de dialog social continua.

Cand va incepe scoala. Patronii din turism trimit mesaje diferite Ministerului Educatiei

Patronii din turism nu se inteleg cu privire la data cand le-ar conveni sa inceapa anul scolar 20192020. in timp ce unii solicita decalarea cu o saptamana, altii cer Ministerului Educatiei sa respecte calendarul anuntat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )