Libnet.ro
UNICEF

04:40

Cand se intorc elevii la scoala, de fapt. Ministerul Educatiei a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Cand se intorc elevii la scoala, de fapt. Ministerul Educatiei a facut anuntul momentului

Potrivit unui oficial al Minsterului Educatiei, copiii s-ar putea intoarce la scoala incepand cu cel de-al doilea semestru al acestui an scolar, in functie de evolutia situatiei epidemiologice. Cand se intorc elevii la scoala, de fapt Aceasta apreciere ii apartine lui Sorin Ion, noul secretarul de stat din Ministerul Educatiei Nationale, care este responsabil cu . continuă pe Playtech

Ungaria a dat o lectie importanta Romaniei. Ministerul Educatiei nu ar face asta, niciodata

Valul doi al pandemiei de coronavirus a inceput sa loveasca tot mai serios si Ungaria, care a inceput sa ia masuri restrictive. Printre acestea, s-a decis inclusiv trecerea cursurilor pentru scolari exclusiv pe online. O masura care a fost luata si in Romania, doar ca oficialii de la Budapesta au fost mult mai atenti la .

Cu cati bani traieste decent o familie in Romania, de fapt. Specialistii au facut toate calculele

Romania, in viziunea multora, este o tara ieftina, dar cat de ieftina este? Ar putea o familie sa traiasca cu un salariu decent pe luna in Romania? S-au facut o sumedenie de analize pe teme sociale si a traiului in Romania. Unul dintre acestea, semnat de Fundatia Friedrich-Ebert spune ca pentru un trai decent un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )