Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cand intra in vigoare dezincriminarea abuzului in serviciu si cum mai poate fi blocata OUG

Hotnews Hotnews,
 Cand intra in vigoare dezincriminarea abuzului in serviciu si cum mai poate fi blocata OUG

Judecatorul Cristi Danilet a explicat intr-o postare pe Facebook ca exista doua posibilitati ca efectele ordonantei de urgenta adoptate de guvernul Grindeanu marti seara sa fie oprite. Fie sesizarea Curtii Constitutionale de catre Avocatul Poporului, fie sesizarea de catre CSM a unui conflict constitutional intre autoritatile statului. continuă pe Hotnews

Un nou protest este anuntat pentru miercuri dimineata, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu

Un nou protest este anuntat sa aiba loc, mieruri dimineata, la Palatul Victoriei, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu.

Nucleara din justitie. Lista potentialilor beneficiari ai dezincriminarii mascate a abuzului in serviciu

Lista lunga a potentialilor beneficiari ai unei eventuale dezincriminari mascate a abuzului in serviciu si a conflictului de interese ne arata ca exista un interes urias ca modificarile la Codul Penal sa se faca prin OUG, nu prin proiect de lege sau alte preoceduri greoaie. O singura zi daca sta in vigoare, dezincriminarea abuzului scapa de tot sau partial nume mari anchetate de procurori: Dragnea, Oprea, Bica, Nicusor Constantinescu, Mazare, Scripacru, Cancescu, Pendiuc, Truica, Paul al Romaniei, Vanghelie, Ioana Basescu, Nechita, Sova, Tiberiu Nitu, o armata de presedinti de Consilii Judetene si primari. Vezi in text o prima evaluare, in curs de actualizare.

VIDEO Cluj: Protest spontan in Piata Unirii fata de OUG pivind dezincriminarea abuzului

Zeci de clujeni s-au adunat in aceasta seara in Piata Unirii ca sa protesteze impotriva intentiei guvernului de a da o ordonanta privind dezincriminarea abuzului in serviciu prin care 1. 000 de politicieni, primari, consilieri locali si judeteni, functionari, vor scapa de dosarele penale, potrivit clujcapitala. ro.

Petreanu: Miza dezincriminarii abuzului in serviciu - Marea Praduiala de 6,6 miliarde de euro

Guvernarea PSD seamana din ce in ce mai mult cu o spargere data la Trezorerie, planuita in detaliu de multa vreme si pusa acum pas cu pas in aplicare. Aceasta lovitura e in plina desfasurare. Abia acum, cand au inceput s-apara detalii din proiectul de buget, ne dam seama ca gratierea colectiva e doar o perdea de fum iar dezincriminarea abuzului in serviciu este un mijloc, nu un scop in sine, scrie Vlad Petreanu pe blogul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )