Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cand joaca Simona Halep primul meci la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Cand joaca Simona Halep primul meci la Turneul Campioanelor

Organizatorii competitiei WTA din Shenzhen au anuntat programul primelor doua zile de concurs. continuă pe Online Sport

Bianca Andreescu prefateaza confruntarea in premiera cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu 4 WTA) a prefatat, vineri, duelul cu Simona Halep 5 WTA), care va avea loc la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, grupa infernala la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

ESPN nu ii da nicio sansa Simonei Halep sa castige Turneul Campioanelor. Care sunt argumentele americanilor

Chiar daca Simona Halep a terminat pe locul 4 in cursa pentru ultmul turneu din cadrul circuitului WTA, ESPN o considera ca romanca porneste cu ultima sansa in cursa pentru castigarea trofeului.

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Simona Halep, intr-o rochie superba la sedinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor. Pana si rivalele au complimentat-o

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, chiar daca nu s-a refacut complet. Campioana de la Wimbledon a participat la sedinta foto oficiala a competitiei. Romanca a aratat impresionant, incat pana si rivalele au complimentat-o. Simona Halep, intr-o rochie superba la sefinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 .

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor. Duelul asteptat de toti romanii!

Vineri a avut stabilirea celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an este gazduita de orasul chinez Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Singapore este deja istorie, iar Shenzhen-ul vine cu o sala incredibila si cu premii fabuloase campioana va incasa mai mult decat la orice Grand Slam). Turneul Campioanelor intra intr-o noua era, cea chinezeasca. Simona Halep calificata pentru a sasea oara consecutiv) isi doreste sa fi scapat de problemele medicale, iar principalul obiectiv il constituie gasirea formei de la Wimbledon. De stiut: Simona nu are palmares negativ cu niciuna dintre sportivele care vor participa la WTA Finals. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Digisport: Nici dus nu am facut! Momentul in care Simona Halep a decis sa plece la Bucuresti direct de pe teren

Simona Halep 28 de ani) a plecat, in urma cu doua zile, spre China, acolo unde va participa la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie, in direct la Digi Sport). inaintea competitiei de la Shenzen, campioana noastra a rememorat momente inedite din urma cu 11 ani, cand a castigat turneul de la Roland Garros, la junioare.

BREAKING NEWS. Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua in Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alaturi de sportiva ce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )