Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Playtech Playtech,
Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 stim de cateva saptamani, iar in ultimele doua am tot avut teasere de la companiei. Evenimentul se va desfasura inainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona. Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 vom cunoaste deja toate detaliile despre HTC One M9 si noul smartphone Ascend []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S6 Edge, in imagini: Cum arata cel mai asteptat telefon al momentului

Imaginile aparute de curand cu Samsung Galaxy S6 Edge au dezvaluit cateva informatii foarte interesante in legatura cu display-ul curbat al acestuia. Samsung Galaxy S6 Edge, dupa cum probabil stiti deja, va beneficia de un display curbat. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note Edge, insa, ecranul noului telefon va fi curbat pe ambele margini. Mai [].

Samsung Galaxy S6, preview inainte de lansare: Ce aduce cel mai asteptat telefon

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie, inainte de Mobile World Congress din Barcelona, iar pana atunci facem un preview la ceea ce vom vedea. Din toate zvonurile pe care Samsung, cu stiinta sau fara, le-a alimentat in ultima perioada stim cam ce va avea acest smartphone. Si in mod cert vom vedea [].

Ce imagine de fundal va avea Samsung Galaxy S6

In ultimele zile am fost bombardati cu fel de fel de imagini cu Samsung Galaxy S6. Acum avem si imaginea de fundal a smartphone-ului sud-coreean. Despre Samsung Galaxy S6 se stiu foarte multe inainte de lansarea oficiala. Am vazut imagini din toate unghiurile si pozitiile, am aflat ca vor exista doua versiuni, am vazut teste [].

Ce noutati vedem in Samsung Galaxy S6, cel mai asteptat telefon al momentului

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 aduna intr-un singur loc toate zvonurile despre cel mai asteptat smartphone al inceputului de an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )