Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Playtech Playtech,
Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Dacia a anuntat cand va prezentat modelul electric Spring. Vanzarile vor incepe in prima jumatate a anului 2021. Pe piata va intra cea mai accesibila masina electrica din Europa, cu autonomie de 200 de kilometri. Oficialii Grupului Renault au anuntat cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Constructorul sustine ca va fi cea mai accesibila . continuă pe Playtech

Anuntul momentului: cand s-ar putea lansa Dacia Spring si ce pret va avea. Trebuie sa afli asta

Dacia a promis primul sau model 100% electric - Dacia Spring. Numai ca, de la prezentare, nu prea au venit detalii legate de pret sau specificatii. in industrie circula, insa, niste.

FOTO VIDEO Dacia Spring: cand va fi lansat si ce pret va avea primul model electric de la Mioveni

Primul model electric al producatorului de la Mioveni, Dacia Spring urmeaza sa fie prezentat presei auto pana la finalul acestui an, iar lansarea pe piata se va face abia in toamna anului viitor, si nu in primavara lui 2021 asa cum s-a preconizat initial, sustin surse din cadrul companiei.

Acesta este Dacia Spring: autonomie de 200 km WLTP. Prezentare oficiala pe 15 octombrie

SUV-ul electric Dacia Spring vrea sa democratizeze piata de masini electrice cu un pret fara concurenta. Ideea lui Renault pentru o masina electrica ieftina dateaza din 2016 de la inaugurarea uzinei Renault.

S-a aflat cat va costa noua Dacia. Pretul de pornire e absolut surprinzator

Jurnalistii francezi au reusit sa afle detalii despre noua Dacia, informatii cu care reprezentantii producatorului auto au fost foarte zgarciti. Publicatia LArgus, una dintre cele mai de incredere surse media in privinta informatiilor despre Dacia, a efectuat un walk-around in jurul noilor modele prezentate de constructorul de la Mioveni.

Cand debuteaza noua emisiune a Denisei Rifai la Kanal D si cine este primul invitat

Fosta jurnalista de la Realitatea Plus va debuta saptamana viitoare la Kanal D cu noua sa emisiune, 40 de intrebari cu Denise Rifai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )