Libnet.ro
UNICEF

09:15

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Playtech Playtech,
De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut . continuă pe Playtech

Ministrul Educatiei anunta anunta ca REDUCEREA orarului pentru elevi se va face prin TAIEREA unor discipline: Sa fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui sa aiba

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca reducerea numarului de ore pentru elevi se va face prin taierea unor discipline. in luna octombrie, parlamentul a votat un proiect care scade numarul de.

Uniunea Europeana a creat un manual de educatie agricola pentru elevi

Uniunea Europeana le recomanda profesorilor sa mediatizeze, in randul elevilor, rolul pe care fermierii il au in societate si importanta agriculturii nu doar ca sursa pentru aprovizionare cu hrana, ci si din punctul de vedere al protectiei mediului si resurselor naturale.

S-a decis! Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )