Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cand revine Romania la starea de urgenta. Anuntul facut astazi de Rafila

Playtech Playtech,
Cand revine Romania la starea de urgenta. Anuntul facut astazi de Rafila

Alexandru Rafila vine cu noi precizari despre posibila viitoare revenire a starii de urgenta in Romania. Cazurile de infectare continua sa reprezinte un record pe care romanii il bat zi de zi, asa ca oficialii regandesc situatia in care ne aflam. Cand revine Romania la starea de urgenta? Rafila vine cu detalii Seful laboratorului Institutului . continuă pe Playtech

Anuntul facut de Inna despre sarcina. Fanii sunt deja in extaz

Inna a facut un anunt despre sarcina, iar fanii ei sunt deja pusi pe jar. Ce a declarat cunoscuta cantareata despre cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si despre planurile de viitor? Inna, anunt despre sarcina. Ce a spus cantareata? Inna are 33 de ani si se poate mandri cu o caiera impresionanta .

Cum arata sotia lui Nea Popa din La Bloc. Anuntul facut acum de Draguta

De-a lungul anilor telespectatorii PRO l-au putut urmarii intr-unul din sitcom-urile romanesti aparute in anii 2000. Toata lumea il stie de Nea Popa, din celebrul serial de comedie La Bloc. Actorul Tudorel Filimon a implinit o frumoasa varsta pe 26 iulie si a fost sarbatorit in familie. Nea Popa ajuns la 67 de ani si .

Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Anuntul facut de patronul ucrainean despre despartirea de roman

Ieri presa sportiva din toata Europa scria cu litere de-o schioapa de decizia celor de la Dynamo Kiev de a-l aduce pe banca de antrenor pe cel mai titrat antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Dupa mai bine de .

Dacia direct in sedinta de urgenta: anuntul surpriza de la Renault despre rivalul ieftin pentru Duster

Cand spui Lada te gandesti imediat la modelul rusesc ce a dominat anii 80 prin acea parte a lumii. Dar marca nu a fost ingropata, asa cum probabil ai crede. E tinuta in viata de Renault,.

Primul oras din Romania ce intra in carantina. Nimeni nu mai poate iesi de aici. Anuntul facut de autoritati

Update: Faget a devenit primul oras din Romania care intra in carantina la ora 19:00, dupa ce Legea carantinarii a fost promulgata. Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica din judetul Timis intra in carantina totala pentru o perioada de 14 zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )