Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cand sunt ok pensiile speciale: mic indreptar de public policy

Hotnews Hotnews,
 Cand sunt ok pensiile speciale: mic indreptar de public policy

In engleza e o vorba: se poate intampla sa ai dreptate, dar cu argumentele gresite. Atunci cazi in confuzii din care nu mai iesi, mai ales in toiul vreunei dezbateri publice prin care vrei sa ajungi si la o decizie aplicabila. Un exemplu e polemica infierbantata pe marginea pensiilor speciale din Romania, pentru magistrati, militari, diplomati, aviatori, functionari sau primari, devenita tot mai relevanta in ultimii ani pe masura ce guvernele succesive au imprastiat cu generozitate aceste drepturi sociale, din diverse motive. * vezi nota de subsol, cat de complicat e cu drepturile astea sociale). continuă pe Hotnews

Surse. Guvernul ia in calcul o noua OUG. Miza: pensiile speciale pentru primari, salariile demnitarilor si amenzile

Guvernul Orban ia in calcul adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea OUG 114, modificata deja prin angajarea raspunderii, insa contestata de PSD la CCR. Miza: prorogarea pensiilor speciale pentru alesii locali, plafonarea indemnizatiilor pentru demnitari si a punctului de amenda, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul.

O femeie marturiseste: Am o relatie de 5 ani. Cand sunt in pat cu iubitul meu ma gandesc la... - Asa poveste, mai rar!

O femeie marturiseste in anonimat pentru The Guardian: imi iubesc iubitul dar dupa cinci ani de relatie, sentimentele fata de el nu mai sunt la fel de puternice. De 15 ani insa sunt indragostita de un muzician, care in ciuda faptului ca acum are 40 de ani si este chel, ma innebuneste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )