Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand vor avea loc simularile examenelor nationale de anul acesta

România Liberă România Liberă,
Cand vor avea loc simularile examenelor nationale de anul acesta

Simularile examenelor nationale de anul avesta vor avea loc in perioada 22 - 24 februarie, pentru elevii de clasa a VIII-a, iar elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor sustine simulari intre 7 si 10 martie, a transmis, vineri, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. continuă pe România Liberă

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarile la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie

Evaluarile Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie, anunta Ministerul Educatiei, care a publicat si metodologia de organizare.

Calendar 2016 Evaluarile nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 23 mai - 10 iunie 2016

Elevii de clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor sustine, pentru al treilea an la nivel national, o serie de evaluari la finalul anului scolar. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei, evaluarile vor avea loc in perioada 23 mai-10 iunie 2016 si primii testati vor fi elevii de clasa a VI-a. Acestia vor sustine evaluarea la Limba romana si Limba moderna pe 23 mai, iar la Matematica, Fizica si Biologie pe 24 mai. Cele doua testari vor dura cate 60 de minute. Copiii de clasa a IV-a vor da testarea la Limba romana pe 30 mai, la Matematica pe 31 mai si la Limba materna pe 2 iunie. Descarca din articol subiectele de la evaluarile de anul trecut, pe fiecare clasa in parte.

FOTOGALERIE In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru pasarile salbatice. Cum se construieste o hranitoare si ce seminte prefera pasarile

In mai putin de o luna, parcurile mari din Bucuresti vor avea hranitori pentru speciile de pasari salbatice care ierneaza aici. In total, vor fi instalate 30 de hranitori, cel mai mare numar existent intr-un oras din tara, iar actiunea face parte dintr-un proiect al Societatatii Ornitologice Romane. Daca va plac micutele zburatoare si vreti sa le ajutati sa treaca iarna, puteti pune si voi hranitori pentru pe pervaz sau in gradina. Ornitologii explica cum sa le confectionati si ce hrana prefera pasarile.

CALENDAR Evaluarile Nationale la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in perioada 23 mai - 10 iunie

Ministerul Educatiei a publicat miercuri calendarul si metodologia de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a.

Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, intre 23 mai si 10 iunie

Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie, anunta Ministerul Educatiei, care a publicat si metodologia de organizare sidesfasurare a evaluarilor nationale.

Cand ar putea avea loc alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta a lansat in dezbatere publica sase proiecte de hotarare de Guvern, unul dintre acestea vizand stabilirea datei de 5 iunie pentru organizarea alegerilor locale, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )