Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cand se vor da pensiile speciale ale parlamentarilor

B1 B1,
Cand se vor da pensiile speciale ale parlamentarilor

Premierul Tudose a anuntat duminca seara, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se vor da atunci cand acestia vor avea varsta de pensionare, informeaza mediafax. ro. Premierul a spus ca ar. continuă pe B1

Premierul Tudose a anuntat ca redeventele petroliere se modifica de la 1 ianuarie 2018. Ce efecte vor urma asupra preturilor carburantilor

Redeventele impuse companiilor din industria petrolului se vor modifica in mod cert de la 1 ianuarie 2018, a anuntat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

Premierul Tudose a anuntat ca se cauta un avion oficial pentru Romania. Liviu Dragnea: Nu vorbim de un avion prezidential

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, ca autoritatile de la Bucuresti cauta sa cumpere un avion oficial, care sa fie folosit in delegatii externe de principalii reprezentanti ai Romaniei.

CFR Calatori anunta un profit de 64 de milioane de lei, dupa ce premierul Tudose a acuzat compania ca are pierderi

CFR Calatori a anuntat, luni, pe pagina ei Facebook, un profit de 64 de milioane de lei aferent primelor sapte luni din anul 2017, imediat dupa ce premierul Mihai Tudose acuzase aceasta companie ca ar avea pierderi financiare.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh. / Dragnea: Am discutat despre proiectul de buget. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate. Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte, a declarat Liviu Dragnea.

Pachetul de legi privind reforma Justitiei va fi gata pana la 1 septembrie, anunta premierul Tudose

Pachetul de legi privind reforma in Justitie va fi finalizat de ministrul Tudorel Toader pana la data de 1 septembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, duminica seara.

UPDATE: Liviu Dragnea a discutat la Guvern cu premierul Tudose si cu Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice. 10: Dragnea a discutat cu Tudose, iar la discutie a participat si Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, potrivit surselor citate.

Imagini inedite. Premierul Tudose munceste duminica

Premierul Mihai Tudose a venit la munca intr-o zi de duminica. in fiecare saptamana, Tudose trebuie sa vina cu un raport in fata coalitiei, insa saptamana trecuta a fost.

Premierul Tudose l-a certat LIVE la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Premierul Tudose l-a certat IN DIRECT la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Surse: Liviu Dragnea e la Guvern pentru o intalnire cu premierul Tudose

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns luni in jurul orei 11. 00 la Guvern, unde asteapta sa se intalneasca cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )