Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cand vor recuperabugetariizilele libere din perioada starii de urgentadin R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Cand vor recuperabugetariizilele libere din perioada starii de urgentadin R. Moldova

Bugetarii vor recupera zilele declarate libere in perioada starii de urgenta, din cauza pericolului raspandirii coronavirusului, mergand la munca in 12 sambete pe parcursul urmatoarelor sase luni, dar si prin extinderea programului de lucru in zilele din timpul saptamanii. Un proiect de hotarare in acest sens a fost aprobat astazi, 3 mai, de Guvern, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ultima zi in care pot fi contestate in instanta amenzile date in perioada starii de urgenta

Marti, 2 iunie, este ultima zi in care pot fi contestate in instanta amenzile pentru nerespectarea restrictiilor impuse in perioada in care Romania s-a aflat in stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. in perioada starii de urgenta au fost amendati peste 300. 000 de romani, amenzile ridicandu-se la 120 de milioane de euro.

7,3 milioane de lei, cheltuiti in Ialomita in perioada starii de urgenta. Cat s-a platit pentru masa si cazarea carantinatilor

Autoritatile din judetul Ialomita au cheltuit peste 7 milioane de lei in perioada starii de urgenta. Astfel, la 2,8 milioane de lei se ridica suma cheltuita pentru cazarea si hranirea celor 745 de ialomiteni, in timp ce alte 4,5 milioane de lei au fost alocate celor 4 spitale pentru achizitia de echipamente in lupta cu COVID-19.

Barbatul care ii ajuta gratuit pe oamenii din Aiud, amendati in perioada starii de urgenta, cu contestatiile in instanta

Un barbat din Aiud care s-a remaract in perioada starii de urgenta prin distribuirea de pachete cu alimente persoanelor aflate in nevoie, incearca sa ii ajute si pe cei care au fost amendati.

Marcel Vela anunta ca a fost o neintelegere legata de zboruri. Cand vor fi reluate

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a raspuns miercuri seara intrebarilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care si una cu probleme medicale, au intrebat cand vor fi reluate zborurile.

Anuntul CFR. De cand vor circula trenurile spre mare

CFR Calatori a anuntat astazi introducerea mult asteptatelor trenuri spre mare. Trenurile Soarelui pleaca din gari de pe 12 iunie din toata tara, inclusiv din Bucuresti, cu destinatie finala: Mangalia.

Top 10 reguli de aur care vor trebui respectate din 1 iunie pe tereasele redeschise publicului

Normele dupa care vor functiona terasele, incepand de luni, sunt destul de stricte, solicitandu-i pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )