Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un candidat PNL la alegerile locale a murit dupa ce s-a inecat la masa

România Liberă România Liberă,
Un candidat PNL la alegerile locale a murit dupa ce s-a inecat la masa

Marian Iordache, fost primar al municipiului Medgidia si candidat PNL pe lista de consilieri judeten. continuă pe România Liberă

Lista candidatilor PNL la alegerile Locale 2020. Cine sunt politicienii care vor la conducere

Alegerile locale 2020 vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca este sa ne luam dupa ultimul sondaj facut, PNL sta mai bine decat PSD, judecand dupa situatia din Bucuresti. Lista candidatilor PNL la alegerile locale 2020 este deschisa de Nicusor Dan, candidatul USR PLUS si sustinut de PNL la primaria Capitalei, care are .

Ce avere are Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la alegerile locale 2020: 12 terenuri si mii de euro in conturi

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la Primaria Sectorului 1, are ceva avere. Aspiranta la fotoliul de primar detine nu mai putin de 12 terenuri, iar in Bucuresti detine impreuna cu sotul doua case si doua apartamente. De asemenea, conturile sunt pline cu sute de mii de euro. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la .

Europarlamentarul Rares Bogdan, despre alegerile locale din 2020: PNL va obtine un scor istoric la locale

Rares Bogdan a declarat in cursul zilei de sambata, ca la alegerile locale din acest an, PNL va obtine un scor istoric. Mai mult decat atat, europarlamentarul este de parere ca, pentru prima oara,.

Europarlamentarul Rares Bogdan, despre alegerile locale din 2020: PNL va obtine un scor istoric la locale

Rares Bogdan a declarat in cursul zilei de sambata, ca la alegerile locale din acest an, PNL va obtine un scor istoric. Mai mult decat atat, europarlamentarul este de parere ca, pentru prima oara,.

Lista candidatilor PSD la alegerile locale 2020. Ce politicieni vor sa vina la conducere

Pe 27 septembrie avem Alegerile Locale 2020, iar lista candidatilor PSD a fost deja publicata. De altfel, luna trecuta, pe 18 august, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor. Lista candidatilor PSD la alegerile locale 2020 Conform celor de la Expert Forum, in acest an, birourile electorale au centralizat mai putine informatii decat in .

Alegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezenta 50 la suta, estimeaza Vasile Dincu (PSD)

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, se teme ca alegerile locale planificate la d.

Cum se pregateste Guvernul pentru alegerile locale. Ministerul Sanatatii cumpara peste 5 milioane de mastisi 3 milioane de manusi

Guvernantii incearca sa evite la alegerile locale haosul pe care nu l-au putut preveni pentru inceperea anului scolar. Ministerele au primit ordin sa faca toate achizitiile necesare pentru 27 septembrie, cand romanii sunt chemati la urne.

Guvernul ia noi masuri pentru alegerile locale

Executivul aproba luni proiect de hotarare privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 15 septembrie 2020, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat ca, in ceea ce priveste alegerile locale, in ziua votului a fost adaugata prevederea ca alegatorii sa isi dezinfecte mainile, la intrarea si la iesirea din sectiile de vot. El a adaugat ca a fost introdusa si permisiunea de a se desfasura nu numai mitinguri electorale, dar si demonstratii, in limita de 100 de persoane maximum si respectand masurile stabilite de igiena, conform news. ro.

Guvernul discuta luni prelungirea starii de alerta, inclusiv masuri sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor restrictii

Guvernul discuta luni prelungirea starii de alerta, inclusiv masuri sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor restrictii. Premierul Ludovic Orban a anunta deja ca Guvernul va lua si noi masuri de relaxare, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii: purtarea mastii si un numar limitat de participanti.

Marian Iordache, fostul primar din Medgidia, a murit la varsta de 59 de ani. El candida la alegerile locale, pe lista PNL de consilieri judeteni. Cauza decesului

Marian Iordache a murit duminica seara, la varsta de 59 de ani, dupa ce s-a inecat cu un bol alimentar. El a fost primar al municipiului Medgidia in perioada 2008 - 2016, iar acum era pe lista de consilieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )