Libnet.ro
UNICEF

17:00

Candidat la presedintia SUA lauda viteza internetului de la noi, dar ne si jigneste

Playtech Playtech,
Candidat la presedintia SUA lauda viteza internetului de la noi, dar ne si jigneste

Viteza de Internet din Romania este cunoscuta la nivel european ca fiind exceptionala. Spre surprinderea tuturor, faima Internetului romanesc a ajuns si peste ocean. Aflat in mijlocul campaniei sale prezidentiale, candidatul democrat Bernie Sanders militeaza pentru cresterea beneficiilor paturii de mijloc americane. Printre acestea sunt incluse subventii obligatorii pentru studenti, servicii medicale asigurate de stat []. continuă pe Playtech

Candidat la presedintia SUA, lauda viteza internetului de la noi, dar ne si jigneste

Viteza de Internet din Romania este cunoscuta la nivel european ca fiind exceptionala. Spre surprinderea tuturor, faima Internetului romanesc a ajuns si peste ocean. Aflat in mijlocul campaniei sale prezidentiale, candidatul democrat Bernie Sanders militeaza pentru cresterea beneficiilor paturii de mijloc americane. Printre acestea sunt incluse subventii obligatorii pentru studenti, servicii medicale asigurate de stat [].

Senatorul american Bernie Sanders compara viteza internetului din Romania cu cea din SUA: Este inacceptabil

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la Internet de care beneficiaza americanii facand o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )