Libnet.ro
UNICEF

12:30

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Antena3 Antena3,
Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic. continuă pe Antena3

Botosani: Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona a murit la varsta de 60 de ani

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, Radu Anton a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, informeaza Agerpres. Barbatul, care a ocupat.

Candidatul PNL care si-a facut testul antidrog la cererea cetatenilor din cartier care aveau suspiciuni. M-au intrebat simplu daca ma droghez

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Baia Mare, antreprenorul Mircea Cirt, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca si-a facut testul antidrog in urma unor solicitari venite din partea cetatenilor.

Candidatul PNL la Primaria Braila, Lucian Caprariu: Prin aducerea inapoi acasa a romanilor din diaspora, un primar rezolva doua mari chestiuni in acelasi timp - atragerea investitiilor si atragerea fortei de munca

Lucian Caprariu, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Braila, deschide un subiect sensibil, si anume romanii din diaspora. Plecati in numar tot mai mare peste hotare, Caprariu spune ca.

VIDEO INTERVIU Cum ar putea deveni Sectorul 5 un sector smart? Cristian Bacanu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5: Nu mai putem sa acceptam ca este cel mai sarac sector Cele 110 hectare din zona Antiaeriana se pot transforma in parc

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, spune ca aproape tot ce s-a facut in sector in ultimii 4 ani a fost gresit si isi doreste ca lucrurile sa se schimbe din toate punctele de vedere. Candidatul PNL a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum isi propune sa transforme sectorul 5 intr-un sector smart, care sunt principalele lucruri care trebuie schimbate, ce planuri are pentru scolile, profesorii si elevii din sector si care sunt solutiile pentru a creste numarul spatiilor verzi si pentru a rezolva problema curateniei. Sa stiti ca in Sectorul 5 exista foarte multe terenuri care nu sunt folosite, foste fabrici. Sunt locuri unde se pot dezvolta investitii, dar este necesar ca investitorii, companiile sa simta ca nu sunt pur si simplu exfoliati, capusati de catre administratia publica locala, ca nu au usile inchise acolo. Si daca reusim sa facem toate aceste lucruri atunci viata oamenilor se va schimba in bine, a declarat Cristian Bacanu.

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la sefia CJ Salaj: Am o revolta interioara cum multi salajeni au. Noi vom rezolva problemele judetului si nu fac promisiuni politicianiste (VIDEO)

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Salaj, a declarat joi, pentru B1 TV, ca actuala administratie PSD a judetului a avut grija sa-i tina pe oameni in subdezvoltare,.

Sute de vize de flotant in doua comune din Timis. Numarul alegatorilor a crescut brusc in ultimele zile

In prag de alegeri, numarul de alegatori din doua comune din Timis a crescut considerabil. Subprefectul Mircea Bacala a facut solicitarea pentru tiparirea suplimentara de buletine pentru vot.

Un barbat din Botosani a disparut dupa ce ar fi fost luat de o ambulanta in Franta

Un barbat din Botosani adisparut, dupa ce a fost luat de o ambulanta. Calin Sidor de 44 de ani se afla in Franta, intr-un autocar, cand a inceput sa se simta rau. Acesta a fost preluat de o.

inregistrarea cu candidatul PNL care a luat in spatiu 35 de persoane: Si fostul viceprimar face la fel

Inregistrare bomba care arata felul in care se incearca influentarea votului la alegerile locale. Si asta chiar in localitatea premierului Romaniei, Ludovic Orban, la Dobroesti. Un candidat PNL recunoaste ca are 14 cetateni cu viza de flotant inregistrati la locuinta sa si alti 21, la inca doua proprietati. Nu este insa singurul.

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia ajunge la DNA. Candidatul PNL sustine ca au fost platite din sponsorizari

Cu trei zile inainte de alegeri, campania electorala se incinge la Alba Iulia. Parchetul de pe langa Judecatorie si-a declinat competenta catre DNA, in cazul plangerii USR privind panourile electorale ale candidatului PNL. Acesta din urma sustine ca panourile sunt dintr-o sponsorizare si nu au fost platite din bani publici.

Locuitorii unei localitati din Romania au aflat deja cine castiga mandatul de primar duminica

In comuna Batrana, din judetul Hunedoara, doar un vot e suficient pentru victoria in alegeri, Primarul in functie, Radu Herciu, nu are adversar si va castiga, chiar daca va fi unicul votant! Comuna Batrana, cea mai mica si cea mai imbatranita din tara, are doar 97 de locuitori cu drept de vot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )