Libnet.ro
UNICEF

00:07

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie

România Liberă România Liberă,
Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie, la ora 24. 00, ia. continuă pe România Liberă

Sarmizegetusa Regia isi deschide portile. Oaspetii capitalei dacilor vor putea afla ultimele descoperiri arheologice

Oaspetii Sarmizegetusei Regia vor putea afla, la sfarsit de saptamana, ce au descoperit arheologii care au cercetat in aceasta vara cetatea dacica.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie.

Haos politic. Tariceanu iese de la guvernare. PSD spera la un Guvern minoritar. Opozitia cere anticipate. Vin si alegerile prezidentiale

Ministrii ALDE vor demisiona maine din Guvern, iar Calin Popescu Tariceanu va pleca din fruntea Senatului, ca urmare a deciziei de a rupe coalitia cu PSD. ALDE va inchega o noua alianta politica cu ProRomania, cele doua partide urmand sa-l sustina la prezidentiale pe actorul Mircea Diaconu. PSD nu mai are majoritate in Parlament, dar spera sa ramana la guvernare pana dupa alegerile prezidentiale. Opozitia cere anticipate.

Goana dupa candidat! Calin Popescu Tariceanu se retrage de la alegerile prezidentiale. Mircea Diaconu, in carti pentru Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, sustin surse din cadrul ALDE. Anuntul oficial ar urma sa fie facut in sedinta Biroului Politic Central, de la ora 16:00. Mircea Diaconu ar fi in carti pentru Palatul Cotroceni, urmand sa fie sustinut de ALDE si Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu se retrage de .

Traian Basescu, ipoteza surpriza pentru alegerile prezidentiale: Am dubii ca Dancila va mai candida. Dana Girbovan va intra in cursa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat,marti seara, la B1 TV, ca Viorica Dancila nu va participa la alegerile prezidentiale si ca PSD o va sustine pe Dana Gatbovan, recent propusa pe.

Ce a raspuns Mircea Diaconu, cand a fost intrebat cine i-a propus sa participe la alegerile prezidentiale din noiembrie Pro Romania si ALDE au anuntat ca-l sustin pentru Cotroceni (VIDEO)

Mircea Diaconu, cel mai proaspat candidat inscris in cursa catre Cotroceni, sustine ca nu i-a propus nimeni sa participe la alegerile prezidentiale din noiembrie. intrebat de Silviu Manastire, in.

Victor Ponta: Cred ca Mircea Diaconu este un candidat altfel in alegerile prezidentiale

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, considera ca fostul europarlamentar Mircea Diaconu reprezinta un candidat altfel in alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Eu cred ca domnul Diaconu.

Un republican a anuntat ca va candida impotriva lui Trump pentru nominalizarea partidului la alegerile prezidentiale

Joe Walsh, gazda unei emisiuni conservatoare de radio si fost reprezentant in Congresul SUA din partea statului Illinois, a anuntat ca va candida impotriva presedintelui Donald Trump pentru obtinerea nominalizarii Partidului Republican in alegerile prezidentiale din 2020, scrie CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )