Libnet.ro
UNICEF

15:30

Candu ii cere lui Dodon sa declare 16 decembrie zi de doliu national. Replica Presedintiei: Nu e cazul!

Adevărul Adevărul,
Candu ii cere lui Dodon sa declare 16 decembrie zi de doliu national. Replica Presedintiei: Nu e cazul!

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a anuntat ca face un demers catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sa declare ziua de 16 decembrie zi de doliu national in memoria Regelui Mihai I al Romaniei, care s-a stins din viata marti, 5 decembrie, in urma unei lungi si grele suferinte. continuă pe Adevărul

Inspectoratul Scolar din Capitala recomanda scolilor sa nu desfasoare serbari in perioada 14-16 decembrie

Serbarile de iarna programate pentru sfarsitul acestei saptamani in scoli, gradinite si licee ar putea fi anulate pentru respectarea zilelor de doliu national, dupa decesul Regelui Mihai I. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a trimis o recomandare tuturor institutiilor de invatamant din Capitala pentru respectarea zilelor de doliu national, spunand ca nu impune nimic, fiind doar o recomandare.

Star Wars - The Last Jedi, din 16 decembrie, in Romania. Citeste Big TOP May the Force be with you

De vineri Star Wars destinde Romania. The Last Jedi este productia-pretext de a ne aminti care au fost reusitele, esecurile, personajele favorite. Ghidul Haute Culture este Ioan Big, analist pop-culture. Un tip caruia ii plac Darth Vader si Sheev Palpatine si e enervat de Papusile imblanite Ewoks si de dezorientata Leia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )