Libnet.ro
UNICEF

20:30

Canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica pana luni, la ora 10.00

România Liberă România Liberă,
Canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica pana luni, la ora 10.00

Meteorologii anunta canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni, la ora 10. continuă pe România Liberă

Alerta meteo: Cod galben de canicula in sudul tarii, cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni, la ora 10. 00, fiind emise mai multe avertizari cod galben si cod portocaliu.

Canicula, dar si ploile se mentin pana luni in mare parte din tara Noi avertizari ale meteorologilor

Meteorologii anunta canicula, disconfort termic, dar si ploi si vijelii pana luni, fiind emise noi avertizari cod galben si cod portocaliu.

Alerta METEO: Temperaturi de foc in toata tara! Cod galben de canicula si disconfort termic - Se resimt 45 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta zile de foc atat in tara, cat si in Capitala. Meteorologii au emis un atentionare cod galben de canicula si disconfort termic, valabil de joi, 2 iulie, pana vineri, 3 iulie.

Cod galben de instabilitate atmosferica in 24 de judete, pana sambata la ora 10:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 24 de judete, valabila de vineri, ora 6:00, pana sambata, la ora 10:00. Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, in vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 25-30 lmp si pe arii restranse 40-60 lmp. Codul galben vizeaza judetele Botosani, Suceava, Neamt, Covasna, Harghita, Brasov, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor, Timis, Caras-Severin si partial Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti si Bacau.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ce temperaturi vom suporta in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila joi si vineri, in in Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in parte a Moldovei. Temperaturile vor ajunge si la 37 de grade Celsius. Pentru restul tarii, a fost emis cod galben sau cod portocaliu de instabilitate atmosferica, pana sambata dimineata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )