Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cannes 2013, un festival dominat de transparenta si decolteu (Galerie foto)

Antena3 Antena3,
Cannes 2013, un festival dominat de transparenta si decolteu (Galerie foto)

Start plin de eleganta al celui mai important festival de film ce are loc in Europa, cel de la Cannes. continuă pe Antena3

Cannes 2013: Cea mai transparenta vedeta din prima zi

A fost un an bun pentru amatorii de privit vedete in rochii transparente. Favoritele publicului s-au.

Cannes 2013, un festival de film sub semnul literaturii

Stralucitorul Festival de Film de la Cannesa debutat aseara cu proiectia filmului Marele Gatsby, dupa romanul omonim al lui F. Scott Fitzgerald.

Cannes 2013: Ziua Great Gatsby

Doua subiecte au tinut capul de afis in prima zi de Cannes: vremea si Gatsby. Cum punctul comun ar fi ploaia, fireste ca a turnat cu galeata, cu comentarii mai mult sau mai putin binevoitoare, dar si cu apa din cer.

GALERIE FOTO DJ 713 Dichiu Babele, acoperit de bolovani picati de pe versanti

Teoretic inchis, Drumul Judetean 713 Sinaia Saua Dichiului Cabana Babele este un real pericol pentru turisti. Daca in ultimele luni, muncitorii au realizat parapeti din beton pentru a preveni surparea malurilor, acestia nu au rezolvat si problema bolovanilor cazuti de pe versant.

GALERIE FOTO Povestea parcului Sub Arini, locul de plimbare al sibienilor de mai bine de 150 de ani

Infiintat in 1856 si cu o suprafata de aproximativ 22 de hectare, Sub Arini este unul din cele mai vechi parcuri din Romania. Tot aici, se deschide in 1865 restaurantul cu acelasi nume, actualul restaurant Bolta Rece.

GALERIE FOTO Computerele de epoca, scoase la licitatie

In cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 25 mai, in Germania, echipa Auction Team Breker din Koln va scoate la licitatie o serie de computere de epoca, printre care se numara si un model functional al Apple I.

Cannes 2013. Ziua Zero

Afisul senzual al editiei duble in cifre: 66, cu un cuplu atipic, dar care a rezistat surprinzator decenii Woodward/Newman, pare sa indemne la iubire, care e un leitmotiv de asta data.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )