Libnet.ro
UNICEF

05:05

Cannes 2015: Romance irezistibile pe covorul rosu

Antena3 Antena3,
Cannes 2015: Romance irezistibile pe covorul rosu

Nu degeaba se spune ca Romania este una dintre tarile in care se nasc femei care pot concura la titlul de cele mai frumoase din lume. Au dovedit-o Catrinel Menghia si Alexandra Dinu pe covorul rosu de la Cannes. continuă pe Antena3

Cannes 2015: Ce a patit actrita Andie MacDowell, inainte de a pasi pe covorul rosu

Actrita Andie MacDowell a avut parte de un incident neplacut chiar inainte de aparitia pe covorul rosu. Artistei i s-a rupt rochia chiar in momentul in care a iesit din camera, informeaza Agerpres.

FOTO.Cannes 2015: Ce tinute spectaculoase au ales vedetele pe covorul rosu

La premierele filmelor Mad Max: Fury Road, Standing Tall, Il Racconto dei Racconti si Irrational Man, vedetele au defilat,pe covorul rosu de la Cannes, in tinute semnate de Givenchy, Armani, Gucci, Chrisitan Dior si Alexander McQueen, potrivit hollywoodreporter. com.

Alexandra Dinu, pe covorul rosu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen

Alexandra Dinu a stralucit zilele trecute pe covorul rosu al Festivalul International de Film de la Cannes, acolo unde a participat la premiera peliculei Irrational Man, regizata de Woody Allen.

Eva Longoria sfideaza regulile de la Cannes. Ce a facut actrita pe covorul rosu

Actritele Eva Longoria si Aishwarya Rai si-au facut un selfie pe covorul rosu de la Cannes, desi acest tip de fotografie a fost interzis la festival.

Aproape dezbracate pe covorul rosu! Cum s-au imbracat vedetele la Billboard Music Awards 2015

De la Jennifer Lopez, Taylor Swift sau Chrissy Teigen si pana la Rita Ora, Iggy Azalea, Britney Spears ori Celine Dion, iata ce tinute au afisat vedetele, seara trecuta, pe covorul rosu al Billboard Music Awards 2015! .

Eurovision 2015. Baietelul din videoclipultrupei Voltaj, vedeta pe covorul rosu de la Viena

Eurovision 2015. Trupa Voltaj a fost insotita pe covorul rosu, la ceremonia oficiala de deschidere a Eurovision 2015, de Ionut, personajul principal din videoclipul piesei De la capat/ All Over Again si de mama acestuia. Alaturi de ei s-au aflat atat Liana Stanciu, cat si Iuliana Marciuc.

Calin Goia, de mana cu baietelul din videoclip, pe covorul rosu, la Viena

La ceremonia oficiala de deschidere Eurovision 2015, baietii din trupa Voltaj au pasit pe covorul rosu insotiti de Liana Stanciu, Iuliana Marciuc, dar si de Ionut, personajul principal al videoclipului piesei De la capat si de mama lui.

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

Jane Fonda a primit un trofeu special la Festivalul de Film de la Cannes 2015. Ce semnificatie are distinctia

Actrita americana Jane Fonda a primit, duminica, un trofeu aflat la editia inaugurala la Festivalul de Film de la Cannes 2015, Women In Motion Award, pentru eforturile pe care le depune pentru a promova drepturile femeilor din lumea intreaga.

Covorul rosu de la Cannes a iscat o controversa: A purta sau nu tocuri?

Un grup de femei de varsta a doua au fost intoarse din drum la Cannes pentru ca nu purtau pantofi cu toc din cauza unor afectiuni medicale. Acest lucru a iscat o multime de discutii, fanii festivalului sustinand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2634 seconds )