Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cantareata Alexandra Stan, dosar penal dupa un accident cu un taxi in centrul Bucurestiului

Antena3 Antena3,
Cantareata Alexandra Stan, dosar penal dupa un accident cu un taxi in centrul Bucurestiului

Politistii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, dupa ce vedeta a provocat un accident in urma caruia o persoana a fost ranita. Potrivit cancan. ro, accidentul rutier s-a petrecut vineri, in. continuă pe Antena3

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata vineri intr-un accident rutier in Capitala

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata, vineri, intr-un accident rutier in Bucuresti, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

Alexandra Stan, implicata intr-un accident rutier: o persoana a fost ranita in urma impactului FOTO

Cantareata Alexandra Stan 30 de ani) a fost implicata intr-un accident rutier in Bucuresti, vineri, 19 iulie, in urma caruia a fost ranita o persoana.

Staretul unei manastiri din judetul Vaslui, dosar penal dupa ce a modernizat lacasul de cult

O manastire din vremea lui Stefan cel Mare, din judetul Vaslui, a fost modernizata cu muncitori amatori si geamuri termopan. Staretul a fost trimis in judecata, dar magistratii vasluieni i-au dat un.

Alexandra Stan, accident rutier in Capitala. Ce se intampla acum cu artista

Cantareata Alexandra Stan are parte de multe intamplari neplacute. Trecutul i-a fost umbrit de faptul ca a fost agresata de propriul manager, lucru pe care a dorit sa il uite, de curand s-a despartit de cel care i-a fost alaturi 4 ani, iar acum a fost implicata intr-un accident rutier in Capitala. Alexandra Stan, accident .

Alexandra Stan, implicata intr-un GRAV ACCIDENT. Anunt de ULTIM moment cu privire la starea artistei

Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident produs in Bucuresti. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista nu ar fi.

Pintea: Exista un dosar penal deschis in cazul sistemului cardurilor de sanatate. Acesta a fost subdimensionat si nu a avut asigurata mentenanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, pentru B1 TV, ca exista un dosar penal deschis in cazul nenumaratelor probleme legate de sistemul cardurilor de sanatate. Un raport intocmit anul trecut a.

La 30 de ani, imi iubesc corpul! Cine este SEXY cantareata care se simte atat de bine in pielea ei? (FOTO)

Se simte atat de bine in piele ei incat dezvaluie parinti intime si fanilor sai. Alexandra Stan a declarat ca la 30 de ani se simte mai bine ca oricand, potrivit OkMagazine.

Ca-n Vestul Salbatic: Filip Jazvici a sarit la bataie dupa ce Hermannstadt l-a pus pe liber. S-a deschis dosar penal!

Bataile au depasit, deocamdata, numarul etapelor jucate in acest sezon de Liga I. Dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa dupa partida Astra FC Botosani, marti, un oficial de la Hermannstadt a fost facut KO de un jucator al echipei!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )