Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cantareata Antonia, implicata intr-un ACCIDENT de masina.

România Liberă România Liberă,
Cantareata Antonia, implicata intr-un ACCIDENT de masina.

Cantareata Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate de un alt autoturism, informeaza B1 TV. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au incercat sa treaca peste el cu zambetul pe buze si si-au facut o fotografie cu pagubele, apoi au postat imaginea pe un site de socializare. Intre timp, telenovela lansata in ultima perioada, despre o posibila relatie intre Antonia si Alex Velea, pare doar o reteta . continuă pe România Liberă

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier: Dubita ei a fost avariata serios

Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate, de un alt autoturism. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au.

Caru' cu Vedete: Cu acest costum de baie, Loredana Chivu a innebunit barbatii prezenti pe plaja; Antonia, implicata intr-un accident de circulatie? Ce a publicat pe net; Iulia Vantur, pusa pe liber de Salman Khan

Mihaela Radulescu, atacata fara menajamente: E o haimana! A prins-o fostul sot cu altul!Primarul Constantei, Radu Mazare, a avut. Iulia Albu nu mai arata ca o anorexica, ci ca o bomba sexy. Iulia Albu a socat pe toata lumeacu silueta ei anorexica, insa vedeta nu mai.

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 38 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 38 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 39 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 39 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 36 de morti intr-un accident rutier produs in ...

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, relateaza Mediafax. Este vorba despre unul dintre cele mai sangeroase accidente rutiere inregistrate in Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, inclusiv 22 de copii. La ora 01. 45 ora .

Un roman a murit intr-un accident de munca in Italia, in prima lui zi de lucru

Un roman de 43 de ani a murit intr-un accident de munca, la Roma, chiar in prima lui zi de lucru. Barbatul a cazut de pe o schela improvizata in via Pescara, in cartierul San Giovanni. Romanul s-a lovit la.

Copil de un an implicat intr-un accident grav: parintii au fost la un pas de moarte

Un barbat si sotia sa au fost raniti grav, iar copilul celor doi, in varsta de un an, a fost si el ranit, dupa ce masina cu care circulau a lovit un cap de pod si apoi s-a rasturnat intr-un sant de colectare a apelor pluviale.

Trafic rutier oprit pe DN 7, intre Barzava si Deva: Patru vehicule au fost implicate intr-un accident

Circulatia rutiera pe DN7 este oprita miercuri la pranz pe ambele sensuri la iesirea din localitatea aradeana Barzava catre Deva, in urma unui accident in care au fost implicate doua autotrenuri, o.

Patru raniti si sase autoturisme avariate, intr-un accident produs in judetul Suceava

Patru persoane au fost ranite, duminica dimineata, in judetul Suceava, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un stalp metalic de iluminat. Acesta a cazut peste un alt autoturism, apoi a lovit .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )