Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cantareata Marina Scupra a incetat din viata la doar 49 de ani (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cantareata Marina Scupra a incetat din viata la doar 49 de ani (FOTO, VIDEO)

Cantareata de muzica usoara Marina Scupra a incetat din viata duminica la varsta de 49 de ani. Artista suferea de mai multa vreme de cancer. Marina Scupra si-a facut debutul in. continuă pe B1

O cunoscuta cantareata a incetat din viata la doar 49 de ani (FOTO, VIDEO)

Cantareata de muzica usoara Marina Scupra a incetat din viata duminica la varsta de 49 de ani. Artista suferea de mai multa vreme de cancer. Marina Scupra si-a facut debutul in.

Cantareata Marina Scupra a murit la varsta de 49 de ani

Cantareata Marina Scupra a murit duminica, la varsta de 49 de ani. Artista suferea de cancer, boala pe care a descoperit-o in urma cu cateva luni.

Cantareata Marina Scupra a murit la varsta de 49 de ani: O boala nemiloasa cu o evolutie rapida a doborat-o fara sa ne dea ragazul de a ne dezmetici

Cantareata Marina Scupra a murit la varsta de 49 de ani. Artista suferea de cancer, boala pe care a descoperit-o in urma cu cateva luni si care a avansat rapid, dupa cum a marturisit sotul acesteia.

Cantareata Marina Scupra a murit la varsta de 49 de ani

Marina Scupra a murit duminica, la varsta de 49 de ani. Cantareata, nascuta pe 24 decembrie 1967, fusese diagnosticata cu cancer in urma cu cateva luni, informeaza News. ro.

A murit Marina Scupra: Medicii au facut tot ce au putut, tumoarea a fost prea mare cand au gasit-o

Marina Scupra a murit. Cantareata de 49 de ani suferea de cancer, boala care a rapus-o in doar cateva luni. Celebra cantareata Marina Scupra s-a stins din viata dupa ce a.

Mesajele emotionante ale artistilor dupa ce au aflat ca Marina Scupra s-a stins din viata

Marina Scupra a indoliat lumea muzicii romanesti cu disparitia sa neasteptata. Cantareata a murit de cancer la doar 49 de ani. Sotul artistei, voleibalistul Claudiu Pitigoi, este.

A murit Marina Scupra, la doar 49 de ani. Cantareata a fost rapusa de o boala nemiloasa

Cantareata Marina Scupra a murit de cancer, boala care a rapus-o in doar cateva luni. Artista avea doi copii dintr-o casnicie anterioara cu compozitorul Dan Dimitriu .

A murit Marina Scupra, la doar 49 de ani. Cantareata a fost rapusa de o boala nemiloasa, in numai cateva luni

Cantareata Marina Scupra a murit de cancer, boala care a rapus-o in doar cateva luni. Artista avea doi copii dintr-o casnicie anterioara cu compozitorul Dan Dimitriu .

Marina Scupra a murit! Daca nu te controlezi, cancerul cand te doare este prea tarziu. Boala asta perversa nu ne da niciun semn pana in ultimul moment

Cantareata Marina Scupra a fost diagnosticata cu cancer, in luna aprilie. Pana atunci, spun apropiatii, artista nu a avut dureri si nu suferise de nicio boala. Cancerul a avut insa o evolutie galopanta. Voleibalistul Claudiu Pitigoi, sotul Marinei Scupra, i-a fost alaturi in spital, pana in ultima clipa.

A murit Marina Scupra. Cantareata a fost rapusa de cancer

Marina Scupra a murit. Cantareata de 49 de ani suferea de cancer, boala care a rapus-o in doar cateva luni.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )