Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cantareata rap Cardi B divorteaza de Offset dupa trei ani de casnicie

Adevărul Adevărul,
Cantareata rap Cardi B divorteaza de Offset dupa trei ani de casnicie

Cantareata rap Cardi B divorteaza de Offset, membru al grupului Migos, dupa trei ani de casnicie, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Divort in showbiz! Se despartdupa trei ani de mariaj si multe infidelitati

Rapperul american Cardi B a depus actele de divort, dupa un mariaj de trei ani cu Offset. Dupa mai multe despartiri si infidelitati, cuplul va continua pe cai separate.

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a cerut luni o solutie pentru ruptura existenta de trei ani intre statele din Golful Persic

Secretarul de Stat al Statelor Unite Mike Pompeo a cerut luni o solutie pentru ruptura existenta de trei ani intre Golful Persic intre Qatar si Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain si Egipt, afirmand ca administratia Trump este nerabdatoare sa o vada rezolvata, transmite Reuters.

Despartire surpriza in showbiz! Fosta vedeta Ferma si-a parasit iubita, dupa 12 ani de relatie

Recent, una dintre cele mai tumultoase relatii din showbizul autohton a ajuns la final. Dupa ce s-au iubit, certat si impacat timp de 12 ani, protagonistii controversatei povesti de iubire si-au spus adio. Fosta vedeta de la Ferma a concluzionat cu partenera ca e mai bine sa puna capat acestui cerc vicios. Fosta vedeta Ferma .

Cardi B divorteaza de Offset. Au o fetita de 3 ani

Soc in lumea mondena internationala. Cardi B divorteaza cu scandal de rapperul Offset, dupa 3 ani de mariaj. Infidelitatea repetata pare sa fie motivul rupturii dintre cei doi.

Subiectele zilei: Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare; Mircea Radu recunoaste ca a incasat dublu de la TVR fata de cat a scris in declaratia de avere; Cazul Navalnii: Mereu dupa acelasi

Lectia bulgara. Cum a construit Sofia o linie de metrou in doar patru ani, in timp ce Romania a avut nevoie de noua ani. Bulgaria a inaugurat in data de 26 august o noua linie de metrou. Decizie revoltatoare a justitiei din Romania. Unul dintre cei mai feroce interlopi din Mafia rusa, achitat. Initial, fusese condamnat la 14 ani si 8 luni de inchisoare.

Turul Luxemburgului: Eduard Grosu, lider la general dupa trei etape

Ciclistul roman Eduard-Michael Grosu Nippo Delko One Provence) a trecut pe primul loc in clasamentul general in Turul Luxemburgului dupa etapa a 3-a, castigata joi de germanul John Degenkolb Lotto-Soudal), transmite presa internationala.

Au divortat dupa 3 ani de mariaj si un copil. Ce mari cantareti au depus actele

Un cuplu celebru de cantareti a divortat dupa doar 3 ani de la casatorie. Acestia au depus de curand actele pentru separarea oficiala, iar fanii celor doi artisti spera ca ei sa ramana in relatii bune macar de dragul copilului pe care il au impreuna. Un cuplu de artisti a divortat la 3 ani de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )