Libnet.ro
UNICEF

23:01

CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

In 2019, peste 100 de studenti si tineri absolventi au urmat programele Huawei de coaching si training. Cei mai multi dintre acestia au ales sa urmeze o cariera in Carrier Global Service Center GSC) din Bucuresti, inaugurat in 2012. Tara noastra, alaturi de Germania, este unul dintre stalpii care au stat la baza dezvoltarii gigantului chinez Huawei in Europa, ne-a declarat Cao Chaoxun, head of Carrier GSC Huawei Romania. Domnia sa ne-a acordat un interviu in cadrul caruia ne-a vorbit despre dezvoltarea GSC in tara noastra, despre activitatile pe care le desfasoara aici, dar si despre deciziile sale de a face noi investitii. continuă pe Ziarul Bursa

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

OPINII Competitia pentru atragerea de investitii in industria auto - tine Romania pasul?

Industria auto, unul dintre pilonii economiei romanesti si unul dintre cei mai mari angajatori din economia locala, franeaza in fata noilor provocari. Pe de o parte, resimte valul de pesimism dinspre Germania, cea mai mare putere economica europeana bazata pe productia auto, iar pe de alta parte are nevoie de investitii pentru a se adapta la cerintele impuse de noile tehnologii. in aceste conditii, se pune intrebarea fireasca daca Romania ar trebui sau ar putea sa faca mai mult pentru aceasta industrie.

Medicamentul DEBRIDAT, retras de pe piata din Romania, dupa ce s-a descoperit ca exista riscul ca un corp metalic sa fi ajuns intr-unul dintre recipiente!

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania a transmis un comunicat prin care anunta retragerea de pe piata a medicamentului Debridat. Motivul ar fi un incident care s-a petrecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )