Libnet.ro
UNICEF

05:15

CAPACITATE 2013. Absolventii de clasa a VIII-a au de rezolvat Durerile lumii

Adevărul Adevărul,
CAPACITATE 2013. Absolventii de clasa a VIII-a au de rezolvat Durerile lumii

In Vrancea, 3327 de elevi de clasa a VIII-a s-au inscris pentru Evaluarea Nationala 2013, care va fi sustinuta in 93 de centre de examen. continuă pe Adevărul

Subiectele la examenul de Capacitate 2013. Absolventii de clasa a VIII-a au de rezolvat Durerile lumii

In Vrancea, 3327 de elevi de clasa a VIII-a s-au inscris pentru Evaluarea Nationala 2013, care va fi sustinuta in 93 de centre de examen.

Evaluarea Nationala 2013 Astazi incepe primul examen: absolventii de clasa a VIII-a sustin proba de Limba si literatura romana

Astazi incepe primul examen din cadrul evaluarii nationale 2013: proba scrisa la Limba si literatura romana. Examenul incepe la ora 9:00, cand se deschid plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, in fiecare sala in care se sustine proba. Acesta este al doilea an in care elevii sunt supravegheati cu camere video. Daca un absolvent este prins cu copiute sau telefoane mobile este dat afara din examen si primeste nota 1 la aceasta proba, indiferent daca au copiat sau nu. Vezi in articol modele de subiecte, cum se desfasoara punct cu punct examenul si care sunt rezultatele de anii trecuti.

Evaluarea Nationala 2013 A inceput primul examen: absolventii de clasa a VIII-a sustin proba de Limba si literatura romana

Astazi a inceput primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2013: proba scrisa la Limba si literatura romana. Examenul a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, in fiecare sala in care se sustine proba, si dureaza 2 ore. Acesta este al doilea an in care elevii sunt supravegheati cu camere video. Daca un absolvent este prins cu copiute sau telefoane mobile este dat afara din examen si primeste nota 1 la aceasta proba, indiferent daca au copiat sau nu. Vezi in articol modele de subiecte, cum se desfasoara punct cu punct examenul si care sunt rezultatele de anii trecuti.

Evaluarea Nationala 2013 Primul examen: absolventii de clasa a VIII-a au sustinut proba de Limba si literatura romana

Astazi a inceput primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2013: proba scrisa la Limba si literatura romana. Examenul a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate care contin varianta de subiecte multiplicata, in fiecare sala in care se sustine proba, si a durat 2 ore. Acesta este al doilea an in care elevii sunt supravegheati cu camere video. Daca un absolvent este prins cu copiute sau telefoane mobile este dat afara din examen si primeste nota 1 la aceasta proba, indiferent daca au copiat sau nu. Vezi in articol modele de subiecte, cum se desfasoara punct cu punct examenul si care sunt rezultatele de anii trecuti.

Emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a. 3700 de elevi buzoieni au inceput examenele nationale de evaluare

Aproape 200 de mii de absolventi ai claselor a VIII-a, dintre care peste 3. 700 din judetul Buzau, au sustinut astazi examenul scris la Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale. Aproximativ 500 de elevi buzoieni vor sustine examenul la sesiunea din toamna.

CAPACITATE 2013 Elevii au avut de rezolvat un text de Alexandru Vlahuta

Dupa minivacanta de Rusalii, elevii de clasa a VIII-a au intrat in febra examenului de Capacitate, astazi desfasurandu-se prima broba, cea scrisa la limba si literatura romana.

VIDEO CAPACITATE 2013 Rezolvarea subiectelor primite la Romana

Subiectele primite de elevii de clasa a VIII-a la examenul la Romana de la Capacitate 2013, care a avut loc marti dimineata, au fost rezolvate dimineata la emisiunea Adevarul Live de profesoara Ecaterina Stanca, de la Liceul Tudor Vianu din Capitala.

FOTO CAPACITATE 2013: Subiecte mai usoare la Limba si literatura romana

Absolventii de gimnaziu au iesit in urma cu putin timp de la proba de Limba si literatura romana a Evaluarii Nationale. Subiectele au fost, spun ei, destul de accesibile.

CAPACITATE 2013. Examenul la limba romana, o lupta cu arsita si cu emotiile.O sa ajung la Oxford. Mare lucru daca nu iau 10

Emotii, nervi intinsi la maxim, o caldura toropitoare si unul dintre cele mai importante examene din viata unui elev, toate au venit la pachet, marti, odata cu prima proba a examenului de Capacitate. O parte dintre elevi au venit singuri, in timp ce altii s-au prezentat la testare cu intreaga familie.

BAC 2013 Absolventii vor sustine marti examenul de limba straina. Cum se desfasoara proba

Bacalaureatul 2013, sesiunea iunie-iulie, continua marti cu examenul de limba straina. De pe 25 iunie si pana vineri, 28 iunie, absolventii de liceu vor sustine proba de Evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C. In cadrul acestui examen, elevii vor sustine o proba scrisa, una orala si o proba de intelegere a unui text audiat. Vezi in articol calendarul bacalaureatului 2013 si care sunt regulile examenului de limba straina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2007 seconds )