Libnet.ro
UNICEF

13:30

Capacitatea de a genera venituri, cea mai importanta pentru banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Capacitatea de a genera venituri, cea mai importanta pentru banci

Capacitatea bancilor sa genereze venituri a devenit cel mai important element la care se uita analistii, dupa ce, in ultimii ani, cea mai mare atentie a primit-o capacitatea de acoperire cu provizioane a creditelor neperformante non performing loans - NPL), potrivit presedintelui executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare banca italiana va concedia 8.500 de angajati, dupa ce a raportat pierderi record de 14 miliarde de euro

Cea mai mare banca italiana, UniCredit SpA, va concedia, pana in 2018, aproximativ 6% din forta sa de munca, masura facand parte din planul sau strategic, dupa ce, in 2013, a inregistrat pierderi record de.

Abigail, romanca stabilita in SUA care a fost desemnata cea mai buna voce din Diaspora!

Abigail este romanca la origini, insa locuieste deja de multi ani in Statele Unite. Are acolo o afacere de succes, dar nu isi neglijeaza nici marea pasiune, muzica. Adora sa cante, iar acest lucru le aduce fericire oamenilor care au ocazia sa ii asculte glasul cristalin. Abigail a fost descoperita de Irina Loghin in SUA, iar, de atunci, talentul ei nu a trecut deloc neobservat. Mai mult, ea a primit, de Martisor, premiul pentru cea mai buna voce din Diaspora.

Noua vedeta pe Kickstarter e un mp3 player care promite cea mai buna experienta audio pentru muzica digitala

In 2001, Apple reinventa player-ul portabil prin lansarea iPod-ului. Acum, la peste zece ani distanta, astfel de dispozitive au fost inlocuite de telefoane. Totusi, surprize exista. A saptamanii si poate a lunii este proiectul player-ului Pono care in doar o zi a primit deja finantarea pe Kickstarter. Si nu vine fara lauda, promite cea mai buna experienta audio din lume.

Romania, cea mai mare pondere a tinerilor fara slujba

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, pentru surse din presa.

Ministrul Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Uniunea Europeana

Romania este tara din Uniunea Europeana UE) cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare sau formare, a declarat ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.

Romania, statul din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru invatamant Superior,.

Cercetatorii au descoperit cea mai mare stea din Univers, mai mare de 1.300 de ori decat Soarele

Cercetatorii de la European Southern Observatory au descoperit cea mai mare stea din Univers de pana acum. Astrul are un diametrul de 1,8 miliarde de kilometri si este de 1. 300 de ori mai mare decat Soarele nostru.

Cercetatorii au descoperit cea mai mare stea din Univers, mai mare de 1.300 de ori decat Soarele

Cercetatorii de la European Southern Observatory au descoperit cea mai mare stea din Univers de pana acum. Astrul are un diametrul de 1,8 miliarde de kilometri si este de 1. 300 de ori mai mare decat Soarele nostru.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cea mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Banca Transilvania - cea mai mare crestere de pe Bursa

Titlurile Bancii Transilvania simbol TLV) au urcat, in perioada 11 februarie - 11 martie 2014, cu 4,64%, raportat la moneda europeana, fiind cea mai profitabila actiune de pe indicii BET si BET-XT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )