Libnet.ro
UNICEF

11:30

Capcana intinsa romanilor care merg in Grecia la mare. Am avut noroc ca nu am oprit. Deja alergau dupa mine 10-12 persoane!

Antena3 Antena3,
Capcana intinsa romanilor care merg in Grecia la mare. Am avut noroc ca nu am oprit. Deja alergau dupa mine 10-12 persoane!

O intamplare petrecuta in urma cu ceva timp in urma a inceput sa fie redistribuita pe internet pentru a-i pune in garda pe cei care pleaca cu masina in concediu spre Grecia si tranziteaza Bulgaria sa t. continuă pe Antena3

ANAF le-a pus gand rau romanilor care nu isi declara veniturile: cum functioneaza sistemul informatic prin care sunt verificati

ANAF pregateste o aplicatie prin care vrea sa ia la tinta contribuabilii care nu-si platesc darile catre stat si pe cei care nu-si declara veniturile. in baza unei analize amanuntite, vor fi identificati romanii care prezinta un asa-numit risc fiscal si care, ulterior, urmeaza sa fie verificati. Aplicatia pe care o dezvolta ANAF se numeste .

Povestea romanilor care au umplut lagarele din Siberia sau Kazahstan. Bun venit in raiul sovietic!

In noaptea de 12 spre 13 iunie 1941, incepand cu ora 2. 30, se da startul uneia dintre cele mai cumplite perioade din istoria noastra: deportarile romanilor din Basarabia si Bucovina de Nord in lagarele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )