Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Adevărul Adevărul,
Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Din cele 3. 350 de cazuri noi, diagnosticate duminica, 20 decembrie, 600 au fost in Bucuresti. Judetull Ilfov inregistreaza in acest moment cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 6,7. continuă pe Adevărul

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 903

In ultimele 24 de ore au fost 5. 697 de cazuri noi de COVID-19, 28. 009 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 903. Capitala este urmata de judetele Ilfov - 340 de cazuri noi, Const anta.

Peste 900 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore. Ilfov deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

In ultimele 24 de ore, Capitala a raportat din nou cele mai multe cazuri noi de COVID-19, peste 900, in timp ce Ilfov deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi.

Top 10 zone cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2. Numarul imbolnavirilor in Bucuresti este in scadere, dar Capitala ramane in fruntea clasamentului

Cazurile noi de infectare cu SARS-CoV-2 din Bucuresti sunt in scadere, joi, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se 903 imbolnaviri. Cu toate acestea, Capitala ramane pe prima pozitie in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus. Pe locul 2 este judetul Ilfov cu 340 de cazuri noi, iar pe locul 3 este judetul Constanta cu 305 noi infectari.

Topul judetelor, dupa raportarea de sambata: Capitala se mentine la peste 1.100 de cazuri noi, urmata de Cluj

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri noi de COVID-19, peste 1. 100, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri este deschis de Cluj, cu 431de imbolnaviri noi. La polul opus se afla Harghita, Gorj si Covasna. Vezi mai jos situatia judet cu judet.

Centrele comerciale VIVO SI TOM sfideaza legea. Mai multe magazine deschise in weekend, desi Constanta este in carantina

Politistii constanteni au gasit sambata mai multe magazine nealimentare deschise, desi, in perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

Povestea romancei care a calatorit in China, in plina pandemie: Am vazut cele mai dure reguli

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in Tara Marelui Zid. Apoi, a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile!.

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicate niveluri din ultimele noua luni

Preturile petrolului au urcat, joi, la cele mai ridicate niveluri din ultimele noua luni, traderii fiind optimisti in legatura cu progresele facute de negocierile pentru noul program de stimulare a economiei americane si soliditatea cererii din Asia,.

Prapad intr-o parcare din Constanta. Un sofer beat a avariat mai multe masini, iar apoi a fugit de la locul faptei

Alcoolul la volan omoara vieti, iar in cel mai fericit caz, distruge masini. Acesta este cazcul unui barbat din Constanta care a produs un accident miercuri seara. Evenimentul nefericit s-a produs pe marginea strazii Soveja, acolo unde mai multe masini erau parcate regulamentar. Ce au descoperit politistii Seara neagra pentru proprietarii a sapte autoturisme care .

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

Mai multe magazine din doua centre comerciale din municipiul Constantaau fost amendate sambata, de ofiterii de politie din municipiupentru ca erau deschise in weekend si incalcau astfel decizia lu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )