Libnet.ro
UNICEF

12:45

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

B1 B1,
Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co. continuă pe B1

METEO Bucurestiul si 13 judete din tara, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. 14 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 13 judete din tara se afla, pana duminica la ora 22. 00, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori. Totodata, 14 judete se afla sub Cod galben de ninsori.

Judetele Vrancea, Buzau si Braila au iesit de sub Codul Rosu de viscol, intrand sub Cod Portocaliu. Bucurestiul si noua judete, sub Cod Galben

Update 21. 20 - Vrancea, Buzau si Braila au iesit de sub Codul Rosu de viscol si ninsori, trecand sub Cod Portocaliu. Sub Cod Portocaliu se afla si Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Galati, pana.

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

Codul portocaliu de ninsori si viscol, restrans la opt judete din sud-estul tarii. Capitala si alte noua judete, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o noua avertizare de viscol si ninsori, valabila pana luni dimineata, la ora 09. Potrivit noii atentionari, opt judete din sud-estul tarii Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta) sunt in continuare sub cod portocaliu, iar alte noua Iasi, Bacau, Vaslui, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucuresti) raman sub cod galben.

Cod Galben de viscol in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol pentru zece judete ale tarii si pentru Capitala, valabil de vineri ora 18:00 pana duminica, ora 18:00. in acelasi interval, alte 16 judete, printre care si Caras-Severinul, sunt sub avertizare de cod galben.

Prahova, sub cod galben de ninsori si viscol. Racirea vremii va fi accentuata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ninsori, viscol si ger, valabil pentru 16 judete din tara, inclusiv Prahova. Alte 10 judete, inclusiv Capitala, sunt avertizate cu cod portocaliu.

Noi avertizari meteo: 13 judete si Capitala, sub cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis sambata, la ora 19. 00, o noua avertizare cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara la ora 22. 00, restransa fata de precedenta la 13 judete din sud-estul tarii si Capitala.

Codul portocaliu a fost restrans la 13 judete si Capitala: Alte 14 judete sub avertizare cod galben (FOTO)

Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii, in timp ce alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

Galatiul intra sub cod portocaliu de viscol. Sambata seara, ANM-ul va actualiza codurile din nou

Daca in toate prognozele date pe tot parcursul zilei de vineri, judetul Galati figura cu cod galben de viscol, iata ca sambata dimineata, ANM a revizuit avertizarile si a transformat codul galben in cod portocaliu.

Cod galben de ceata pentru judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt.

Judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt se afla, pana la ora 12. 00, sub cod galben de ceata, conform Agerpres. Potrivit meteorologilor, ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Ceata va afecta si municipiile Dragasani, Targu Jiu, Craiova, Slatina. Citeste si: Ger si viscol. Prognoza meteo pana pe 2 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )