Libnet.ro
UNICEF

18:15

Capitanul Sea-Watch a fost arestat dupa ce nava cu migranti a acostat fortat la Lampedusa

Adevărul Adevărul,
Capitanul Sea-Watch a fost arestat dupa ce nava cu migranti a acostat fortat la Lampedusa

Nava Sea-Watch a acostat fortat, noaptea trecuta, in portul Lampedusa, relateaza AFP, adaugand ca tanara femeie capitan Carola Rackete a fost arestata. continuă pe Adevărul

Capitanul Sea-Watch, arestat dupa ce nava a acostat fortat la Lampedusa

Nava Sea-Watch a acostat fortat, noaptea trecuta, in portul Lampedusa, iar tanara femeie capitan Carola Rackete a fost arestata, relateaza AFP.

Motivul cutremurator pentru care un copil de 12 ani a fost arestat: Este socant pe buna dreptate

Un baietel de doar 12 ani a fost arestat de catre Politie. Motivul pentru care acesta a fost arestat a socat internetul. Baiatul a fost arestat sub suspiciunea ca a atacat violent cu cutitul un cuplu gay la Li.

India: O mama si fiica ei au fost ucise, dupa ce au fost acuzate de vrajitorie

O mama si fiica sa au fost ucise de catre trei barbati dupa ce au fost acuzate de vrajitorie in nord-estul Indiei, a spus sambata politia, relateaza AFP.

Stirile ProTV: Dancila a fost ironizata dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Cat e leusteanul?

Cei mai importanti oameni politici din Romania, presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, nu au ratat ocazia de a transmite felicitari jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania.

Surse: Criminalul micutei Estera, fetita ucisa si violata in Baia Mare, a fost prins dupa mai bine de un an

La mai bine de un an de la cumplita crima din Baia Mare, unde o fetita a fost ucisa si violata, criminalul copilei a fost prins. Persoana banuita de comiterea infractiunilor de viol si omor asupra unei.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Cate contestatii au fost depuse dupa afisarea mediilor

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Numarul total de contestatii este anul acesta 21. 515, mai putine decat in 2018 cand au fost 23. Pe discipline, 11. 044 de candidati au depus contestatii la limba si literatura romana, 10. 115 la matematica si 316 la limba materna. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 29 iunie. Nota obtinuta la contestatii este nota definitiva, indiferent de punctajul obtinut, in plus sau in minus, fata de nota acordata, initial, la evaluarea lucrarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )